torsdag, oktober 15, 2015

En varning till kriminella!

En äldre man i Skåne boende i en kåk på landet har en längre tid utsatts för hotelser och skadegörelse. Två  bröder med ett gediget kriminellt register slog till återigen mitt i natten och krossade ett fönster i mannens hus. De hade tillhyggen med sig men mannen hämtade då ett gevär.
När man blir äldre så blir man också betydligt mer rädd för våld. Jag kan tänka mig hur han kände sig där mitt i natten!
Han avlossade skott mot dem och han var tydligen en duktig skytt eftersom bägge avled!
Det går ju inte att försvara hans dödsskjutningar men däremot finns en viss förståelse från min sida. Rädsla kan få vem som helst att uppträda på ett sätt som man inte ens själv kan förklara efteråt.

Kriminella i vårt land ska nog ta det här som en varning hur det kan gå om allt fler börjar att försvara sig mot brottslingar. Polisen har inte resurser idag att hjälpa utsatta människor vilket denna man var.
Vi har för få poliser i tjänst om man ser till antalet innevånare som stiger mycket.
Vi har dragit till oss kriminella från det gamla östblocket enligt polisens uppgifter. Vägpirater, åldringsrånare, ficktjuvar osv. Tak och asfaltsgangsters inte att förglömma heller. En tråkig utveckling som politikerna inte har satt till resurser för att bekämpa. Tacka fan för att folk särskilt på landet börjar på att känna  desperation över allt som händer.

Minst 5000 nya poliser behöver anställas och polisens löner måste höjas ordentligt. Men pengarna äts ju upp som bekant av annat idag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate