onsdag, oktober 14, 2015

Landet lagom har blivit landet vansinne!

http://www.svd.se/84-000-for-plats-i-familj--aleris-tar-halften/om/den-lonsamma-asylmarknaden

De senaste sju dagarna har det kommit  2361 ensamkommande barn, se här:
http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-10-14-Over-9-400-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html

Aleris liksom många andra bolag kan ta uppåt 84.000 kronor i månaden för ett barn placerat i ett familjehem.
Miljonärernas antal bland dessa aktörer ökar för varje vecka som går.
Det här visar som vanligt att politiken hänger inte med!

Naturligtvis borde Sverige ha ett regelverk och en politik vad gäller invandring. Om nu någon trodde att alla är krigsflyktingar så är de dåligt underrättade. Många är vanliga människor som vill komma till ett land där de kanske får det bättre än i sina hemländer.

Om Sverige hade haft en politik för hur man ska handla i dessa lägen då det kommer så många då hade man också slagit fast att endast krigsflyktingar får komma in i Sverige!
Med en sådan politik hade det snabbt genom internet och smarta telefoner spridit sig i världen att man inte ska åka till Sverige.
Idag med de möjligheter som finns för att ta reda på hur läget är i olika länder så är det viktigt att man inte medverkar till att sprida "amerikabrev" där landet Sverige flödar av honung.

När man ser siffrorna för ensamkommande barn så är det just effekten av internet som betyder denna stora ökning. Killar som vill ha en bättre framtid kommer hit eftersom de vet redan i förväg hur vårt regelverk ser ut.
Naturligtvis är det för dem också en fördel att få bo bättre än den "vanliga" invandraren och det vet de om.

Med de summor som staten Sverige lägger på dessa killar så är det väl inte underligt att pensionärer vilka har 10.000 i månaden och lägre känner sig totalt överkörda.
Efter ett helt liv i ofta slitsamma yrken så får man en pension som gör att man överlever men inte mer.
OM inte Sverige ändrar sin politik så kommer man ekonomiskt att urholka välfärden för väldigt många och som vanligt är det vi arbetare i pension som får lida för den förda ickepolitiken.
De välbeställda klarar sig alltid, de kan ju betala för sig i tex kön för hälsovård. Fungerar det inte i Sverige så åker de till en klinik i ett annat land.
De redan välbeställda tjänar på ickepolitiken som förs, det är de som arbetar med invandrare på alla nivåer. De blir chefer i migrationsverket och andra förvaltningar. Bra betalt dessutom med god pension framöver.
Samtidigt som det här pågår så redovisar Jan Edling svåra fakta om många förorter:
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-utredning-fororterna-har-blivit-en-forvaringsplats

När det gäller Malmö så kan man gå tillbaka till början av åttiotalet och se att det redan då var på det sättet som Edling rapporterar om idag.
Att inte politiker och regering redan då började fundera över andra lösningar visar ju att ankdammen Sverige inte har haft en ledning som varken tog till sig fakta eller ens var beredda till ändringar.http://ledarsidorna.se/2015/10/det-sverige-vi-vande-ryggen/

Så sitter vi också fast i ett Sverige som delar sig mer och mer. Vi och dom!
Handgranater och polis! Unga som inte klarar skolan! Arbetslösa i mängder!
Ja, listan kan göras mycket lång. De som sitter på fakta måste rysa inför framtiden!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate