fredag, maj 12, 2023

Tidöavtalet behövs!

 Slår upp Expressen nu på morgonen och läser det här:"Vid 02-tiden natten mot fredagen larmades polisen om skottlossning mot ett fönster i Huddinge, söder om Stockholm.

”Kulan ska ha gått genom fönstret, men ingen person i bostaden skadades.”, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen skriver också att de ”misstänker att personerna i bostaden inte har med händelsen att göra.”"


Tyvärr är detta numera vardagen runt om i landet . Plus allt annat, bränder, åldringsrån , skjutmord mm.

Det som binder ihop nästan all kriminalitet idag är att den utförs av människor med ursprung i andra länder. ATT våra fängelser inte räcker till beror ju också på den mycket grova brottsligheten . Ett exempel vi kan ta är ju gruppvåldtäkten i Malmö med 5 förövare! Samtliga från annat land!

Ett oerhört äckligt brott som jag känner sådan avsky inför.

Kvinnan har här fått sitt liv förstört!

Sedan har vi kostnaden med polis, domstol och slutligen straff. Vi är ju redan då uppe i miljontals kronor. Dessa pengar hade behövts till annat och då är ju detta bara ett av de många brott som begåtts av människor som Sverige har släppt in tack vare en politik vilken har varit naiv!

När man har en barnatro på att alla människor är goda då går det fel.Och det är detta som styr partierna till vänster.

Att den mångåriga liberalen Malmström hoppar av sitt parti med motiveringen Tidöavtalet är ju så klent! Det betyder att man hellre vill se ett fortsatt styra av de rödgröna! 

Nu börjar det bli en hel del av dessa liberaler som inte vill vara med längre, kniven i ryggen på gamla partikamrater!

Det som utmärker både dessa och de rödgröna är att de inte tar ansvar för den politik som förts i landet med en invandring som spräckt alla mallar!

Den gamla och riktiga politiken att man inte ska förhäva sig med sin "godhet" utan att ha ordning och reda ÄVEN vad gäller invandring, den har av "de goda" kastats på soptippen. OCH där var Reinfeldt också ett redskap med sin ytterst felaktiga inställning!

Det är ju förvånsvärt att inte varken väljare av dessa rödgröna plus politikerna kan öppna sina ögon för hur vårt land är förändrat till det sämre. 

Hur många är tex skjutna under en 5 års period? Hur många gruppvåldtäkter har begåtts under samma tid?

Hur många med utländskt ursprung sitter i våra fängelser?

OCH vad har notan gått på?

OCH i det läget när en ny regering försöker undan för undan att göra något positivt åt vårt land då angrips de av de rödgröna frenetiskt.

OCH då hoppar liberaler av under snack om att de inte kan ställa upp på den sanering av landet som den nya regeringen utför nu!

Det finns ett svenskt ord som beskriver detta och det är YNKEDOM!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate