onsdag, maj 17, 2023

Det förändrade Sverige enligt Göteborgs Posten!

 https://www.gp.se/ledare/m%C3%B6t-g%C3%A4ngen-med-kraft-inte-fler-utredningar-1.99768807 

Ledarsidan i GP tar alltid upp aktuella problem och tittar ofta på hela Sverige. Men dagens ledare talar om Göteborg och den tystnadskultur de har inom kommunen.

ATT stadens och andra politiker blir så upprörda över Lamottes reportage från verkligheten är ju bara ett exempel på dåligt samvete, DE vet ju innesrt inne att hans reportage och skrivande om samhället är ju sant!

Den undersökning som Göteborgs stad beställde omkring frågan om hot och våld samt tystnad visade ju att belackarna hade rätt i sina påståenden.

MEN jag vill säga att hela den här diskussionen har förts tidigare i Malmö! Där hotades och utsattes både poliser och åklagare för både hot och attentat. Säkerligen fanns det mycket mer att belysa men man la tystnadens filt över hela Malmö. Där har ledande politiker hela tiden valt att berätta sagan om det lyckliga Malmö.(Med hjälp av 6 miljarder kronor från övriga landets kommuner)

Jag är helt säker på att samma hotbilder finns här mot politiker och tjänstemän. Men det är bara då och då som det sipprar upp uppgifter om detta. Här i Stockholm samarbetar (S) på sina håll med öppet kriminella.(Botkyrka)

Den ledande sossen som gick hårt mot de kriminella hon fick sparken!

Såg förresten en uppgift på att arabiska språket är näst största språk i landet och det visar ju bara att Sverige håller på att omvandlas. På många håll i olika orter finns inte svenskan och det svenska samhället kvar,se på tex Rosengårds centrum där bara arabiska affärer med skyltar på arabiska  finns. Ingen svensk begriper vad som står där!

Sverige har idag inte haft folkräkning på många år liksom att det finns ingen vederhäftig statistik över spåken i landet. Under många år tidigare så fanns det alltid statistik all tillgå, numera råder tystnad.

Varför kan man ju undra? Vill man från politiker och myndigheter inte ha svart på vitt i en mängd frågor?

Rädslan för en disussion om "folkutbyte" råder ju! Lagstiftningen visar ju på ett annat betraktelsesätt där man "hjälper" invandring på många sätt.Se bara hur man behandlat pensionsfrågan där man helt har gått ifrån principen om inkomsten under livet som pensionsgrundande vilket har inneburit att invandrare vilka aldrig har bidragit till sin pension genom arbete får samma pensionsbelopp som de vilka arbetat hela sitt liv.

Rädslan för våldet från olika militanta grupper genomsyrar politiken, se bara hur koranupploppen grep omkring sig. 

Med andra ord , tystnaden i Göteborg finns över hela landet! Liksom klanerna och maffian!







Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate