torsdag, maj 18, 2023

Helikopterljud hördes inatt!

 Varje gång jag hör helikoptern surrar så tänker jag spontant  att nu har det skjutits igen! Och mycket riktigt så sköts tre killar i Rågsved, inte så långt från Hökarängen! En kille dog och de andra varav en är tämligen svårt skadad.

I Sala knivades en man svårt och i Södertälje small det vid ett hus. 

Så där kan man hålla på att räkna upp vad som händer dygn efter dygn i vårt land.

Tyvärr börjar folk att vänja sig så som det ofta sker med olika händelser. DET är en farlig utveckling vilken söver folk till att varken tycka det ena eller det andra. Inte kräva något av politiken. Detta ser man också i det valbarometrar som publiceras där de partier som är ytterst ansvariga för hur det ser ut i landet får allt fler röster tex (S) med 38%!

OM folk skulle reagera ,så som de borde ,så skulle sossarna och vänstern ha mycket låga siffror. Inte fan köper man ett hus som är fallfärdigt och byggmästaren är en klåpare!

"Vi såg det inte komma" sa ju en ledande sosse! Eller ännu värre:" vi var naiva"

Ungefär som med NATO, vi kommer ALDRIG att bli medlemmar! Eller angående kärnkraften där man först lägger ner för att sedan snacka om att bygga kärnkraft!! Frågar mig igen, hur kan man ge sådan politik sin röst?

De rödgrönas politik med bla usla lagar vilka gynnade kriminella håller på att åtgärdas av den nya regeringen men under stora protester från de rödgröna.  Detta visar ju så tydligt att Andersson och CO INTE vill göra något åt kriminaliteten!

Enbart en sådan sak borde få väljarna att fly från de rödgröna!


Men som sagt var så sker DET inte och det ger mig huvudvärk. Hur tänker dessa egentligen?

Vill de ha ett Sverige med oreda,splittring, bostadsbrist, våld osv+

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate