måndag, maj 22, 2023

I skolans värld! /Hökar o Gubbängen/

 På båda platserna så måste skolan skära ner på antalet personal, totalt 8 tjänster!

Det är det gamla vanliga, pengar fattas i budgeten! Den rödgröna !

Det socialdemokratiska skolborgarrådet i Stockholm förklarar helt frankt att det är regeringens fel.  Jag har i många år trott att skolan är kommunal allt sedan Göran Persson påtvingade kommunerna denna börda!

Jag har under året som gått tagit upp slöseriet i den sektor som i många år under skilda styren varit MP:s domän. Trafik och gator!
MP har fått dille på att bygga om tex gator. Det ska bli ytterst breda cykel o gångvägar oavsett om de behövs! OCH kostnaden för detta dille som nästan alla partier har ställt upp på är mycket dyrt. Lingvägen här i Hökarängen tog långt mer än ett år att färdigställa. Till vilken kostnad? Och nytta? Vi som bor här klarade oss lika bra tidigare. MEN troligtvis har de gjort denna stora förändring med baktanken att de ska för första gången i vår historia här släppa på genomfartstrafik till Farsta. 
Mp snackar miljö i alla lägen men de genomför så att det blir sämre, se tex nedläggningen av kärnkraften där man istället väljer att elda med olja! 
Vi som bor här efter Lingvägen har i tusental undertecknat ett upprop att vi INTE vill ha någon genomfartstrafik upp till Farsta.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate