torsdag, maj 25, 2023

Först Rosengård sedan resten av Sverige!

 Min familj bodde i Rosengård från 78-85 sedan fick vi nog av bränder och dålig skola för barnen.

Hårds väg 26! 

Sitter och läser en skildring från Rosengård av författaren Lars Åberg där han mycket noga berättar vad han ser och hör.  Han blev efter denna bok också dissad av många av de "goda" i staden , de som inte varken såg eller förstod vad som höll på att hända. De åren jag bodde där så fick jag verkligen för första gången i mitt liv se vad mordbränder var för något. Förskolor brann, hyreshus brann osv. Massor med människor vilka inte förstod vårt språk. Otroligt många levde på sosspengar år ut och år in. Rosengårdsskolans högstadie fick stänga efter åratal med att nior gick ut utan betyg.(60-70%)

Läs här:https://larsaberg.se/sv/rosengardsserien-nar-det-onormala-blir-normalt/?fbclid=IwAR3E1JqkycxMvPou5t4h1N_sqTMOo0veC1jWINSIdOOjGC48hyi44Xg873A 

De här barnen gick på förskolan Klövervallen men en morgon när jag skulle lämna mina barn så hade huliganer hällt bensin i mängder in i skolan och tänt på!
Så här kunde det se ut och det är inte trevligt alls kan jag försäkra. Efter detta dåd så flyttade vi från Rosengård och det kändes så skönt. Vi var då få svenskar som bodde i Rosengård och vid besök för ett par år sedan kunde  jag konstatera att stadsdelen var helt arabiserad. Inga svenska affärer kvar i centrum längre.

Lars Åberg gjorde ett banbrytande arbete nere i Malmö men i början möttes han av otack. Idag är det många fler som inser att hans berättande om förhållandena i vårt land stämmer och borde tas på allvar. Men det har suttit långt inne innan politikerna har gjort detta, tyvärr så är de rödgröna totalt förblindade över vad de har gjort med vårt land. Vid varje form av kritik så blir de som rädda igelkottar.
Skulle de mot förmodan börja ta till sig vad deras politik (och Reinfeldt)  har betytt för den negativa utvecklingen av Sverige  så faller deras partier samman.
Kvar blir så som i mp bara fanatiker kvar, de som inte hör eller ser!
I sekten håller man ihop vad än som händer!
Dagens Rosengård är dessutom en stadsdel full med islamister vilka kräver att sharia ska införas!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate