tisdag, maj 09, 2023

Jihad!

 Jihad är även en strid mot islams fiender. Till jihad räknas varje krig med icke-islamiska trosbekännare, även om anledningen varit av uteslutande politisk och inte av religiös art. Striden mot icke-muslimer påbjuds uttryckligen på flera ställen i Koranen och betraktas därför som en religiös plikt. Var och en som dödas i striden för islams sak betraktas som martyr (shahid) och anses därför säker om en plats i paradiset. I västvärlden är "heligt krig" ofta använt som beteckning för jihad.[1][4] Den som utför jihad kallas mujahid (plural mujaheddin).

Jihadism är en våldsam inriktning inom islam som bygger på väpnad kamp i form av heligt krig (jihad) för att införa islamistiskt styre. Jihadistgrupper är särskilt knutna till salafism inom sunniislam och inriktningen omtalas ofta som salafistisk jihadism./Wikipedia

Dödlig flyganfall mot jihad-ledare i Gaza

På natten mot tisdag genomförde israelisk militär flyangrepp mot Gaza, enligt nyhetsbyrån Reuters. Tio personer ska ha dödats och fyra skadats, rapporterar Al-Jazeera.

Tre jihadistiska befälhavare kopplade till Hamas dödades när de befann sig i bland annat det flerfamiljshus som attackerades, rapporterar Haartetz./Svt

  • I Gaza har minst nio personer dödats i en israelisk flygattack i natt, det uppger flera nyhetsbyråer.

  • Enligt den israeliska armén var attacken riktad mot tre ledare av den väpnade gruppen islamiska Jihad.

  • Attacken kommer mindre än en vecka efter att den väpnade gruppen meddelat vapenvila runt Gaza efter en tids oroligheter./SR

Allt från TT till Svt och SR betonar enbart hur Israel har gått till attack mot Jihad. Det hade ju varit på sin plats att också berätta vilka Jihad är och att de står för en politik att döda så många judar som möjligt. När tom. barn har blivit mördade den senaste tiden så firar dessa Jihadterrorister dessa mord .
Vem firar sådant? Inte ens nazisterna gjorde detta !
Varför också inte kunna lite bättre beskriva alla dessa raketattacker mot civila mål mot Israel som pågått så länge?
Att Israels militär både bombar utskjutningsramper plus de som står i spetsen för dessa kriminella handlingar är ju inte ett dugg konstigt.
Svensk media är fortfarande inte media som rättvist beskriver olika konflikter. 
Både Hamas och Jihad har
 liksom Iran målet att utplåna Israel och dess befolkning dvs fullfölja det Hitler påbörjade! De är fascister!
OCH de som stödjer dessa rörelser är också fascister.
OCH lägg märke till hur SR beskriver våldsdåden som "oroligheter"! Orwelska nyspråket!
PS Sura 2:191: ”Och döda dem (icke-muslimer) varhelst du hittar dem.”

Sura 9:5: ”Döda sedan de icke-troende var du än hittar dem, fånga dem och belägra dem, och ligg i lur på dem i varje bakhåll.”

Ordet “döda” återkommer minst 61 gånger i koranen. För en bok som består av 114 kapitel betyder det att “döda” förekommer i varannat kapitel.

Ordet “helvetet” återkommer 110 gånger.

“Icke-troende” 687 gånger. Och ni kanske redan vet hur Allah ser på icke-troende? Vi är inte direkt på väg till paradiset.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate