fredag, maj 26, 2023

Att ha avvikande åsikter !


 Jag har så länge jag vet haft avvikande åsikter mot majoriteten. Det började redan i folkskolan där jag blev kallad professorn eftersom jag alltid visste mer än mina kamrater. Tidig bokläsare av sk vuxenböcker, tidigt lyssnande på politiska debatter i radions enda program .Gillade jazzmusik mycket tidigt!

Tidigt upplevde jag att mina kamrater vilka kom från arbetarklassen växte upp i hem utan böcker, utan diskussion. Däremot var alltid hemmen starkt präglade av socialdemokratin med ofta ett hat mot överklassen.

På ett enkelt sätt som man fortfarande ser bland vänsterns anhängare. På den punkten har inte mycket ändrat sig men ibland faktiskt till det värre. Fascismen sticker fram sitt tryne mer idag bland vänstern mot tidigare.(Islamismen)


Att ha avvikande åsikter mot det gängse skapar alltid fiender, en del vill inte ens tala med en då. Rakt i familjer kan det gå en gräns, att bli förkastad för sina åsikter är egentligen rätt förfärligt och påminner om hur hela östeuropa såg ut under sovjets välde.

Svart och vitt, de är onda människor osv! 

I vår nutid blåser man upp allting till häcklande och avståndstagande. Tom. havregrynsgröten blir ett slagord.

Alla är rasister som står vid sidan om BLM och vänstern! DET är så infantilt allt detta skit som man importerat från USA.

Svart rasism är ju lika illa som all annan rasism!

Advokatsamfundet är impregnerat numera av egendomliga idéer om att borgerlig politik leder till någon sorts diktatur?

Socialdemokraterna stämplar halva riksdagens ledamöter som farliga för demokratin osv.  Att vänsterpartiet,Mp och C vill öppna dörren för ännu fler invandrare är ju också anmärkningsvärt just i den kris vi har inom så många områden i Sverige. 

Jag fortsätter att vara avvikande mot sådan politik! 

Då får jag också ta att en del inte ens vill kännas vid mig idag. Precis som det alltid har varit i mitt liv.

Leve Ukrainas kämpande folk. Leve Irans kämpande folk! 

OCH Leve Israels kämpande folk !

Och alla andra som kämpar för frihet från diktaturer!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate