måndag, maj 09, 2022

Varför blir kvinnor ofta fanatiska?

 Det går en serie på Svt i Världens historia vilken är sevärd: https://www.svtplay.se/nazismens-kvinnor 

Jag har i flera tidigare bloggar ställt frågan varför kvinnor ofta avviker från genomsnittet i åsikter och handlingar, tex att i Sverige så är kvinnor i rätt stor omfattning vänster i många frågor.


Den sk fredsrörelsen har alltid dominerats av kvinnor så även idag. Natomotståndet finns bland kvinnor trots att de idag mitt framför näsan ser vad som händer i Ukraina. Hade Ukraina varit medlem av Nato så hade inte Putin vågat invadera,

Samma med frågan om tex de ensamkommande männen vilka inte hade någon flyktingstatus och inte borde ha fått komma hit, kvinnor i mängder välkomnade dessa.



BRÅ kunde äntligen genomföra en undersökning om kriminalitet och våldtäkter och resultatet visade att dessa män plus killar från MÖ och Afrika dominerade. Alltså medverkade många kvinnor till att otäcka händelser utspelades.

Det intressanta med kvinnorna på 20-30 talet var att de drogs i stora mängder till nationalsocialismen. Aldrig någonsin har så många kvinnor i något land engagerat sig i en politisk rörelse såsom skedde i Tyskland.Kvinnorna bidrog i  så stor omfattning att man utan vidare kan säga att de blev en massrörelse.


De fullkomligt dyrkade Hitler. Blev lydiga verktyg överallt för nazismen. 

Där har vi detta som är kvinnors stora svaghet, känslomässigheten!


Särskilt unga kvinnor dras lätt med pga av sina känslor. 

När man hör och ser centerns Lööf eller Mp:s språkrör Stenevi så har man ju oförnuftet rakt framför sig. OCH så hela kören av vänsterkvinnor.

Det är i sådana här kretsar rasismen har återkommit , direkt återigen importerad från USA. Är du vit man så ska du vara tyst enligt de nya normerna,du är ju tom skyldig till 1700-talets slavhandel. Liksom hela den snedvridna synen på könen.

Idag har denna egendomliga syn på män och kvinnor malts ner till ett enda "hen"! Barn ska omstöpas till något de inte är och får som tonåringar psykiska problem och står nu i långa köer till BUP!

När man låter känslor styra ens liv istället för den fakta som finns att tillgå, ja , då får vi ett samhälle baserat på luftslott och lögner. Exakt det som både nationalsocialismen och kusinen kommunismen baserade sina läror på!


Idag finns dock en stor skillnad och det är synen på religionen, de gamla ismerna tog avstånd  medan den nya i Sverige omhuldar islamismen!

Om alla dessa som går i försvar för vad som står i den gröna boken verkligen läste den så blir det ju en omöjlighet att också försvara dess otäcka innehåll,särskilt för kvinnor!

Behöver ju bara påminna om att kvinnor måste underställa sig mannen. Om inte ,har mannen rätt att SLÅ kvinnan! 

En kvinna MÅSTE alltid ställa upp när mannen vill ha samlag!

OSV!

Okunnigheten är stor!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate