lördag, maj 28, 2022

Otäcka brott var dag man slår upp nyheter!

Dagens första :https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-foll-fran-balkong-i-hasselby-gard-man-gripen/  

dagens andra:https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-attack-mot-kvinna-svara-skador-/ 

Och sådär håller det på vecka efter vecka, om jag räknat rätt så är skjutmorden uppe i 30 döda sedan nyår!

Blickar man ut över landet så har Eskilstuna hållit sig framme på våldsdådens arena också. En stad vilken har förvandlats. Naturligtvis höll jag på att säga till det sämre. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/polisen-om-skjutningarna-i-eskilstuna-garningsmannen-ar-fullkomligt-likgiltiga 

Detta är bara ett brottstycke från landet vilket har tappat sin själ genom massinvandringen !

I varje ort eller samhälle från stort till smått ser det likadant ut. Sorgligt för alla som sköter sig och går till sina jobb varje dag. De som anpassar sig till svenska normer och lagar. Det är dessutom dessa familjer som får sina bilar brända av huliganerna. 

Jag ser ju bara i Farstaområdet där jag bor i Hökarängen hur området sakta förvandlas på några få år. Mord, knark och skjutningar börjar bli vardagsmat här.

Det som händer Sverige har tidigare skett framförallt i USA redan på 20-30-talet där oönskade individer immigrerade bla från Italien och var redan kriminella när de anlände. Delar av England har också utvecklats åt detta håll. Det som dessutom sker är att många islamister söker sig bla till Sverige.

Vårt land befinner sig i en nedåtgående spiral där varken lagar eller annat hjälper längre. Myndigheterna har bla beräknat att minst 200.000 unga befinner sig i hemmiljöer där sk hedersvåld förekommer. Detta klarar inte heller vårt land av,det har gått för långt.

De enda som skulle kunna gör något åt detta elände är de unga själva. En revolt från de unga skulle kunna förändra hela detta fruktansvärda men då behöver de hjälp av hela samhället.

Tyvärr så motarbetas de från vänstern i vårt land,de som kallar sig "revolutionära"!

Såna hycklare de är! 

Jaja, ta ni in 1 miljon islamtroende till utöver den miljon som redan är här med sina bindningar till en sk kultur vilken hyllar ideal vilka motsätter sig demokrati.

Sverige kommer att stå för en omvandling vilken naggar fri o rättigheter ordentligt i kanten.

Jag tycker att särskilt kvinnor borde akta sig för att stödja denna utveckling. Den går emot allt som har med kvinnors rättigheter att göra! Går emot jämlikhet.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate