onsdag, maj 25, 2022

Sverige anpassar sig!

 SR Blekinge berättar idag hur Ukrainska kvinnor på ett flyktingboende fått order om att inte ha tex kortärmad blus eller kort kjol av hänsyn till de muslimer som också finns på boendet!

Jag har frågat i många år nu hur den stora invandringen av muslimer kommer att påverka vårt land.Påverkan sker hela tiden med stort som smått!

Fick så syn på en video från London där en jude med kippa försökte hålla ett möte men blev direkt överfallen av araber. De slog kippan av honom! 

Kommer då att tänka på hur Malmös judar sakta har givit upp att bo i den staden.  Den arabiska befolkningen i Malmö ,och de är många, har förföljt stadens judar och deras barn har haft svårt i skolan med arabiska ungdomar.

Jag bodde ju själv i många år strax bortom Malmös Synagoga och vet ju hur det tidvis såg ut där med polisavspärrningar mm.


Svensk media har lierat sig med arabisk terrorism när det gäller Israels rätt att försvara sig. En blott sjutton års arabisk terrorist sköts ihjäl i veckan som gick. Svensk massmedia hetsar då mot Israel. Men att denna unga kille stod med ett vapen i hand beredd att skjuta ihjäl människor och soldaten från Israel hanterade hotet rätt och hann skjuta först. Vad hade troligtvis hänt om inte soldaten skjutit?

Samma sak är när Hamas och Jihad avlossar raketer in mot Israel då ger svensk media Israel skulden när de försvarar sig och förstör raketramperna som dessa islamister utplacerat i civilsamhället. Vid tex skolor osv!

Att släppa in miljontals islamtroende i Sverige är som att vilja förändra vårt land på så många sätt. Klädkoder, tryck o yttrandefriheten kräver de förändring av, bönerum på skolor osv. Är de svenska politikerna dumma i huvudet eller?


Dessutom kommer hela tiden krav på uppdelning av kvinnor och män i olika sammanhang.

Men det hemska är att vissa svenskar bryr sig inte. Eller som en kille på Twitter skrev till mig. Bry dig inte gubbe, du ska ju ändå snart dö!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate