tisdag, maj 10, 2022

Putins förvränga bild används av vissa svenska politiker!

 Putin maler på med sitt nazisttalande, Ukraina är en nazistat med nazistiska ledare säger han snart sagt i alla tal!

Judarna är nazister. Sverige går nazisternas ärenden! Ja, i alla sammanhang detta falska brunmålande!

MEN , vad ska man säga om tex Märta , Morgan och alla andra på den kanten som utpekar andra politiker som nazister. Centern har i flera omgångar slagit in på denna bana också ! Annie Lööf använder denna smutsiga taktik hela tiden sedan några år.


De är många i svensk massmedia som använder sig av Putins vedervärdiga sätt att beskriva både omvärlden och olika personer.

Det var vänstern i vårt land som tidigt började att påstå att andra politiska rörelser var "nazistiska" sedan har både MP +C hakat på samt Morgan Johansson!


Det var vänstern som redan på 60-talet började attackera staten Israel med sin "antisionism" vilket bara var en omskrivning av antisemitismen . De förstod att ändra språkbruk så att de inte skulle stöta sig med befolkningen. Av ett Israelvänligt SAP så infiltrerades partiet av unga antisemiter vilka tyvärr fick partiet att svänga. Detta kom till slut så långt att Margot Wallström som utrikesminister var med och erkände det sk palestina. 

Miljarder har pumpats in i detta ickeland endast i stort sätt erkänt av Sverige bland demokratiska länder.

Svt och SR är befolkat av individer med denna inställning och under så många år har man sänt propaganda för islamistiska rörelser. Det är alltid Israels fel när de tvingas att försvara sig!

Massmedia använder sig av Putins sätt att beskriva världen.

Det är alltid någon annans fel!


Att utmåla så många i vårt land som nazister är ju bara enfaldigt och är inte trovärdigt. Denna vänstersmörja är ovärdigt om man vill betraktas som trovärdig!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate