måndag, maj 23, 2022

Socialkontoret Sverige borde ha stängt för längesedan!

 Sitter och tar del av Svt:s undersökningar om arbetslösheten i Sverige.Eskilstuna har stadsdelar vilka har högst arbetslöshet i Sverige!

När jag kollar Eskilstuna idag så är det en totalt förändrad stad sedan min tid där. När jag någon gång då och då kommer dit så ser jag en stad vilken ser ut som Malmö ! Alldeles för många invandrare från länder där de knappt har gått i skolan. Analfabeter får inga arbeten!


Våldet har ökat i staden sedan många år,skjutningar,bränder och i helgen en grov våldtäkt.

Knarkmaffian har nu funnits i många år och människor i staden känner sig ängsliga enligt intervjuer.

Detta är en bild som känns allt vanligare över hela Sverige. Inatt avled en ung man av skottskador i det tidigare trygga Kalmar. Örebro uppvisar samma utveckling !

Så framträder olika politiker och påstår att invandringen har inte med denna utveckling att göra! Har de ens ögat igenom vad BRÅ skriver i sina undersökningar.

Läser de vad polisen säger runt om i landet?

Sverige och så många av dess journalister och politiker duckar allt som har med invandring att göra.

Morgan Johansson har totalt misslyckats med sin uppgift och borde ha avgått för länge sedan. Men den sk oppositionen har ej heller skött sina åliggande med detta Centerparti som en tung sten som backar upp de rödgrönas dåliga politik.

En riktig opposition hade ju samfällt avsatt regeringen.

OCH under hela tiden så kommer det mängder med människor just från de länder vars folk inte borde släppas in eftersom de bara ställer till med ännu mer elände på alla fronter. Se bara hur alla ligor är sammansatta av för killar?  Se vilka som mördas och vilka det är som håller i skjutvapen!

 

OCH så alla islamister som grädde på moset! Allahu akbar!

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/mer-an-var-tionde-utrikesfodd-arbetslos

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/fadi-bor-i-omradet-dar-over-40-procent-saknar-jobb-rabergstorp-och-lagersberg-hogst-andel-arbetslosa-i-hela-sverige 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/larm-om-hoga-smallar-en-person-skottskadad-i-kalmar

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate