torsdag, maj 05, 2022

Klangangsters sprids över hela landet nu!


 Det här såg jag idag i utkanten av Gubbängen (Stockholm)! Ordet utrota finns med!

OM man tittar på upploppen i påskas så skulle nog en del av deltagande huliganer och islamister  hålla med budskapet här.

Göteborgsposten skriver en tänkvärd ledare , läs här:https://www.gp.se/ledare/s%C3%A5-tar-klanerna-%C3%B6ver-i-v%C3%A4stra-sverige-1.72030367 

Det är bara de som är ideologiskt blinda som inte ser hur en massa städer och även små orter har förändrats till det sämre. Ta tex Eskilstuna som var en genuin arbetarstad med mycken stålindustri men idag en hårt präglad invandrarstad med allt det negativa , skjutningar, rån, bränder, skolor i förfall osv!

Skillnaden i Eskilstuna mot andra ställen är att den politiska ledningen med socialdemokraterna i spetsen erkänner hur det är i staden och varför!

DET skall de ha all heder av och man önskar att fler politiker slutar att ljuga inför allmänheten och sig själva! Påskkravallerna öppnade nog ögonen för många skulle jag tro men tyvärr verkar det vara försent.

Islamisternas antal börjar bli för stort och de andra muslimtroende håller tyst!

Den vanliga muslimen måste börja gå emot galenskapen, börja inse att Sverige vilar på demokratisk grund. Här råder tryck o yttrandefrihet som även muslimer måste ställa upp på!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate