torsdag, maj 12, 2022

Fira eid!

 Sossarna med sitt "vi såg det inte komma" tycks inte förstå hur ett samhälle islamiseras pö om pö! De länder i norra Afrika och på många andra ställen på jorden , där inte islam fanns från början, togs över antingen med vapen och död .I andra fall med list och mutor ! Numera är strategin att undan för undan bli fler i Europa, få mer och mer inflytande tack vare alla nyttiga idioter vilka är blinda och utan kunskap! Ömsom smicker eller upplopp. Krav i skolor,arbetsplatser, badinrättningar osv.

Den dag när politikerna på allvar säger " att vi såg det inte komma" DÅ ÄR DET FÖRSENT!
Ta bara exemplet Iran och hur ett tämligen modernt samhälle gick under ! Religiöst tvång finns nu i hela detta land vilket har avrättat ca 200.000 av det egna folket!
Ta hit 1 miljon islamtroende till så med den barnalstringen de uppvisar så dröjer det nog bara 30 år innan de är på väg att vara i majoritet i Sverige och kan faktiskt sitta på demokratisk väg och bestämma!
Demokratin och islam är eld och vatten!


Att fira och hylla eid som stasministern gör visar bara hur okunnig hon är. Eid firas över ett massmord som begicks för länge sedan! Ett blodigt sådant! Ungefär det som tex sker i Nigeria sedan många år mot de kristna!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate