lördag, maj 21, 2022

Det byggs allt fler Moskéer i Sverige!

Runt om i landet byggs det moskéer och som i Skärholmen är det mycket stora byggnader med höga  minareter.

Vi är ju demokratiska till skillnad mot länder där islam är statsreligion! Där byggs inte en enda kristen kyrka. Det är i många av dessa länder straffbart att konvertera till kristendom.

Byggnaden i Skärholmen beskrivs såhär: "I slutet av Äspholmsvägen, strax bakom Mikaelikyrkan, ligger området där moskén nu ska byggas. Fastigheten är 3 000 kvadratmeter stor och består i dag mest av träd och berg. Själva moskén är tänkt att bli 2 500 kvadratmeter stor med två 63 meter höga minareter."


Demokrati kan också betyda att ett land sågar på den gren man sitter på.

Med allt fler vilka som bekänner sig till islam så kommer kraven att stiga och genom tex partiet Nyans kommer man måhända att komma in i riksdagen och kommunala församlingar. De vill inte ha demokrati utan vill ha sharialagar. 

De verkar för att förändra samhället i en oerhört reaktionär omvandling. 

Att slå sin hustru och barn ingår i läran! 

Att kvinnor behandlas illa med våra normer att se på  är ju klarlagt genom vad olika imaner säger.

Det är ju idag med internets hjälp lätt att se hur det är ställt i olika länder med islam som statsreligion. Tar du av dig hucklet i Iran så straffas du med fängelse där tortyr förekommer. 

Fråga vilken som helst av de imaner som verkar i Sverige hur de ser på homosexuella. Fråga om de tycker det är fel att länder med islam straffar dem?

"Vi såg det inte komma!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate