tisdag, juni 19, 2018

Vad säger Morgan?

– Jag känner en stor ilska och frustration, sa han.


Detta efter att tre yngre män mördats i en attack mitt inne i Malmös fd lugna kvarter.
Jämförelsen med USA och trettiotalet är ju inte helt fel.
Men den sittande regeringen och även den föregående har stort ansvar för hur det ser ut i Sverige idag.
En enkel fråga till dem vore :"hur har ni tagit hand om alla ni släpper in som "flyktingar"? Har ni ordnat bra bostad,jobb, bra skolor m.m? Har ni integrerat dessa in i det svenska samhället?
Jag arbetade några år just i Malmö  inom socialförvaltningen och såg redan då på 90-talet hur det mesta gick fel. Urusla skolor vilka inte bådade gott inför framtiden. Ungar som skolkade och drev på stan istället. Föräldrar som fullkomligt var likgiltiga inför vad deras barn hade för sig sent på kvällarna.
Så många som stod framför mig med sina barn som tolkar, hur lämpligt är det?
Skilsmässor bland dessa invandrare där fäder bara övergav sina barn och kvinnorna orkade inte med sin familj. När vi kollade dessa stökiga killar så fanns det en gemensam sak, de hade ingen man i sin familj. Eller så var mannen kriminell.
Frukten av ett samhälle utan förmåga att lägga ihop 2+2 blir så som vi nu ser runt om i landet, rutten. Det är ju inte bara Malmö numera utan hela den här problematiken finns överallt.
Det är ytterst farligt dessutom när parallella samhällen byggs upp där de boende isolerar sig från det övriga samhället.
De här kriminella killarna lever i en annan värld, en värld vilken aldrig skulle ha varit möjlig med ett annat samhälle med klokare politiker än de vi har och har haft.

Att bara släppa allting och tro att det ordnar sig av sig själv är ju totalt ansvarslöst. Eller som denne statsminister som kunde säga något så dumt: "öppna era hjärtan"!
Det finns inte ett enda land i världen som kan ta emot fler immigranter än vad man klarar av rent praktiskt. Tar man emot för många så får vi det samhälle vi ser var enda dag numera.
Det gäller ju att en gång för alla bestämma sig för vem som är flykting eller ej. Att påstå att alla som kommer hit är flyktingar är ju rent nonsens.
Strömmen från Afrika visar ju tydligt en grupp som är enbart ekonomiska "flyktingar", människor som liksom de som for till USA en gång vill skapa sig ett annat liv .
Det finns inte några som helst skyldigheter för tex Sverige att ta emot dessa!
De som flyr från bomber och krig är de som vi har skyldighet att hjälpa men som sagt var ,hjälp kan se olika ut. Tex vapenhjälp till de som tar kampen mot krigsherrarna vilka för krig mot folket.

Det är sorgligt att se dessa klickar av totalt utflipprade unga män som skjuter ihjäl varandra. Men som man sår får man skörda Morgan Johansson och alla andra tillskyndare av den förda politiken i årtioenden!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate