torsdag, juni 07, 2018

SD är nu näst största partiet i dagens undersökningsresultat!

Jaha, vi är nog många som anat detta sedan lång tid. Vi är också många som redan för fem år sedan insåg att övriga partiers agerande bara skulle gå fel. OM man tubbar på demokratin och tiger med de övergrepp SD fick genomlida i många år på sina möten då blir det så här.
Vi har en statsminister med följe som rapat upp det grundligt galna att SD är ett nazistparti. Detta mer än slarviga och framförallt galna sätt att sätta stämplar på andra vilket inte på någon punkt stämmer heller ÄR att idiotförklara den svenska befolkningen.
Vi som under många år har pekat på att för hög invandring kommer att göra landet otryggt på en massa punkter bla kriminaliteten fick bara skit från de etablerade istället för saklig debatt.
Människor runt om i landet,även de som inte tänker rösta på SD ser ju att det vi sa stämmer i varje detalj.
Köerna överallt är ju också ett tecken på att politiken har varit felaktig. De uteblivna lönehöjningarna för personal som skulle ha behövt dem får se sig blåsta återigen när man tar beslut för miljarder  överallt i andra ting./Afghanerna tex/
Vi pensionärer får små ,små skärvor vilka redan har blivit uppätna av prishöjningarna, vi ser också hur miljarderna läggs på den stora invandringen vilken dessvärre fortsätter trots allt i jämförelse med hur det ser ut i övriga nordiska länder!
OCH värre kommer det att bli enligt en enig expertis när kommunerna ska ta över kostnaderna. Eller tänker staten fortsätta med subentioner likt de till Malmö stad? (4 miljarder varje år annars konkurs)
De som har fortsatt att påstå att denna människohandel går med vinst ljuger oss andra rakt upp i ansiktet.
Socialdemokraterna har sig själv att skylla när de har gått på vänsterpartiets galna politik där man lämnat walk over inför svenska folket till förmån för ekonomiska invandrare.
Bara sättet att behandla de som byggt upp det här landet säger en hel del om hur de vänt ryggen till det arbetande folket.
Då blir resultatet också de siffror som nu redovisas.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate