måndag, juni 25, 2018

Drevet mot Durmaz!

Jag såg ett intressant inlägg på facebook angående drevet mot fotbollsspelaren Durmaz. En man hade kollat lite på diverse konton och de fanns inte.
Han menar att i huvudsak var det sk "bootar" som skickade ut de flesta av dessa hemska meddelanden.
Då kan man fråga sig vem och vilka har störst intresse av att polarisera debatten så här inför valet?
Vänstern och diverse andra radikala grupper kanske har övergått till dessa metoder nu efter att andra öppna sätt att agera inte har haft den verkan de trodde skulle få verkan?
De senaste årens olika händelser där det har satts igång olika drev är ju i historiens sken så uppenbart styrda av folk som förstår att använda internet i sina syften.
När man sätter igång ett drev så ser man ju också hur känslostyrda individer hakar på såsom "goda" människor hela tiden har gjort.
Metoo är ju ett praktexempel på detta och nu har PO prickat många av de stora tidningarna vilka har publicerat rent skvaller som har skadat andra för resten av livet.
Om jag får gissa lite om vad den här kampanjen om rasismen mot Durmaz egentligen handlar om så är det för att försöka täppa till truten på oss som inför valet vilka kritiserar partierna för deras felaktiga politik vad gäller tex immigrationen. Helt enkelt ett försök att få oss att framstå som de vilka ligger bakom hatet mot Durmaz.
Men se där högg de i sten eftersom varken jag eller de flesta kritiker av den förda politiken inte på något sätt är rasister.I våra led finns hur många som helst vilka är födda i olika länder.
Det är vi som ställt upp för befolkningen i mellanöstern mot islamisterna.
Jag personligen har i många år stött Kurdiska rörelser som har tagit kampen mot IS.
I de demonstrationer jag varit med har vänstern och för all del övriga svenskar lyst med sin frånvaro!
Nej, det här med Durmaz har många underliggande toner och det pågår ett elakt spel , naturligtvis även mot honom  vilket är ytterst beklagligt.

Men min fråga kvarstår,vem och i vilka syften ageras det så vidrigt?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate