onsdag, juni 20, 2018

De är inte seriösa / AfS

Jeff Ahl /alternativ för Sverige/ skriver bla. så här:" Vad palestinier och israeler har för otalt med varandra är fullkomligt oviktigt och kommer aldrig vara en fråga som Alternativ för Sverige tar ställning i." Oviktigt?

 Ett demokratiskt land blir hotat av samtliga stater i dess närhet.Det sk Palestina (erkänt av sosseSverige) gör allt för att förstöra Israel ,nu senast skickar man in drakar med brandbomber som har satt eld på allt från skogar till sädesfält.
 Denne Ahl säger då att de aldrig kommer att ta ställning till (någonting utanför Sveriges gränser), oviktigt säger de.

 Värre stollar får då åtminstone jag leta efter. Frågan är då ,vem samarbetar de med eftersom de för ett tag sedan var på stort möte i Ryssland ihop med allsköns vettvillingar från övriga Europa. Dessa som påstår att de värnar Sverige är enligt mig femtekolonnen i vårt land.
Ett parti som aldrig kommer att ha åsikter om vad som händer i vår omvärld kan man ju inte ta på allvar!
Sådana partier fanns under andra världskriget och vi vet ju hur falska de var då. Samma sak under det sk kalla kriget då framträdde vissa författare som tex Arthur Lundqvist och "tog inte ställning" !
I praktiken så var han välkommen gäst i Sovjet och talade alltid väl om denna diktatur.
Afs påminner med sitt ställningstagande om den sk fredsrörelsen under 50-talet vilken inte kunde ta ställning till demokrati contra diktatur!
Hur trovärdiga är såna rörelser? 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate