måndag, juni 11, 2018

The Handmaid's Tale!Natt mörker! Ja, det är så samhället ser ut i denna tänkta värld där vilken religion som helst kan appliceras. Kvinnor reduceras till icke självständiga varelser där männen bestämmer allting. 
Jag kommer hela tiden att tänka på de få religioner idag som skulle passa in. Islam är en av dem och de har en hel mängd av samma kännetecken vilka uppvisas i denna oerhört grymma serie.
Ett förtryck som utan vidare kan ses i tex Iran eller Jemen!
IS upprätthåller exakt samma tankemönster och handlingar. Misshagliga och de som inte fogar sig hänger man helt sonika upp var som helst där liken syns!
Ser på webben att en 71 års man ska ställas inför rätta därför att han har kritiserat den totalitära islamistiska läran med sitt kvinnoförtryck.https://samnytt.se/71-ariga-denny-kallade-islam-for-fascistisk-ideologi-atalas-for-hets-mot-folkgrupp/ 

Jag undrar sedan när man inte får använda sig av tryck och yttrandefriheten i vårt land? Åtal för "hets mot folkgrupp" enligt åklagaren? Islamtroende är INTE en folkgrupp lika lite som en buddist!
Eftersom islam är en religion så får man enligt nuvarande svensk lag även kritisera denna religion liksom alla andra religioner. Blasfemilagen tog bort för många år sedan (1970).
I 48 år har man kunnat kritisera och driva med alla religioner.Kristendomen har fått stå i korsdraget många gånger inte minst i olika revyer och filmer. 
Ingen har dragits inför rätta men nu är det dags när islam kritiseras!
Islam ska tydligen behandlas på ett helt annat sätt än all annan religion?
Då får de väl åtala mig också eftersom jag offentligt säger vad jag tycker om denna totalitära lära vilken har så mycket gemensamt med tex nationalsocialismen. Koranen hetsar mot oss kristna och judar vill de utplåna. En lära som vill döda alla homosexuella är väl inte en lära man ska tiga still om?
En lära som påbjuder så mycken vidskepelse så att dessa troende inte kan leva demokratiskt i vårt land måste få kritiseras!
Det är ur islam alla dessa mördarsekter uppstår om detta måste man få tala.
 
Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate