torsdag, juni 14, 2018

Turkiets många armar in i samhället!

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6976242
Islamisterna i Turkiet är beredda att ta till vilka metoder som helst i Europa. I Sverige finns också grupper av turkar som helt har ställt sig på islamisternas sida och hyllar Erdogan i alla sammanhang.
Dessa turkar bevakar också de kurder som bor i vårt land, även grova överfall finns med i bilden.
Problemet i dagens Sverige är ju att vissa folkgrupper vilka kommit hit inte på något sätt vill in i det svenska samhället.De väljer självvald isolering !
Vi har stora grupper från tex Eritrea och Somalia vilka har ställt sig utanför vårt samhälle.De från Eritrea försvarar till stor del sin regim och betalar skatt dit ner till denna regim.På sina återkommande möten genom åren har talare från denna regim fått stort välkomnande av de tusentals deltagarna.
Detta från dessa sk "flyktingar" där de påstått att de har flytt just från denna regim!
När det gäller gruppen (och den är idag stor) med människor från Somalia så är arbetslösheten oerhört stor bland dem.Svårt med vårt språk och de är dessutom ofta ortodoxa muslimer. Dåligt med läskunnigheten dessutom. Tyvärr är denna grupps pojkar överrepresenterade i brottsstatistiken med en mängd mycket grova brott. (Många skjutmord)
Våra politiker verkar att vända bort blicken inför dessa gruppers uppenbara ovilja att komma in i det svenska samhället och göra rätt för sig. Man hör knappt en suck ens!
En sådan politik som nu har förts i så många år  börjar bli besvärande på många sätt och ur kostnadssynpunkt så är det ju ren katastrof.
Frågan är varför man har låtit allt ha sin gång? Ska man verkligen hjälpa till med bygget av separata samhällen?
Hur ser dessa politiker på framtiden för dessa avskilda förorter?
Ska det bli ännu större(och fler) separata samhällen där man skulle kunna redan genom böneutropen veta var man befinner sig?
Ska Sverige bli ett nordens Libanon?

https://nyheteridag.se/de-doms-for-ranvagen-i-lund-jag-trodde-att-de-ja-nu-hugger-de-mig-liksom/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate