söndag, april 30, 2023

Idag är det konspiration som gäller!

 https://www.gp.se/ledare/varf%C3%B6r-tar-sverige-emot-fler-flyktingar-%C3%A4n-saudiarabien-1.98228803 

Nu har du läst igenom vad denna ledare i GP för fram!

Först vill jag gå till allt vad muslimer alltid påstår, islam är en god lära som lär människor heder och moral samt omtänksamhet!

Omtänksamhet?  Då kan man ju fråga sig varför inte de rika muslimska länderna hjälper tex sudans flyende befolkning?  En annan fråga är varför man i så många år har hållit den sk palestinska befolkningen i fattigdom och läger. Deras naturliga hem är ju tex Jordanien!

Det är i dessa sammanhang man kan börja undra om det inte finns en "hemlig" plan att islamisera Europa och särskilt Sverige?

Sverige har nu gentemot sin befolningsstorlek en mycket hög del av människor med islam som tro. Det byggs stora moskéer med just pengar från dessa rika stater i arabvärlden vilka inte själv tar emot flyktigar.

Islamistiska organisationer utnyttjar med hjälp av vänstern alla bidrag som finns att få och det är mycket stora belopp som de senaste 10 åren gått till att flytta fram sina positioner.

Aningslösa politiker inom så gott som alla partier har hjälpt till!

Att bygga ut kvinnoapartheid i Sverige har gått alldeles utmärkt och den sk feministiska rörelsen är helt tyst!

Att klaner vilka också står med den gröna boken i händerna har kunnat få makt är idag ett faktum på många platser i landet.

Är vi utsatta för den stora konspirationen där Sverige sakta ska infiltreras och islam ska bredas ut och få makt?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate