måndag, april 10, 2023

Otroligt korkade inlägg mot Carola!

Nu utsätts Carola för mobbing från de "goda" på vänsterkanten.Vad har då Carola gjort för ont? Jo, hon har ändrat sig i en hel del frågor om invandring,kriminalitet och moralen hos vissa sk flyktingar! OCH se det gör man inte ostraffat i vårt land.
Men istället för att vara demokrat och diskutera på ett sunt och vänligt sätt så mobbar man istället och skyfflar skymford mot henne.
Vi är många som ändrat mening i denna fråga under åren, inte minst jag själv. Jag liksom Carola och många fler ändrade oss när regeringen  tappade all kontroll över invandringen. Allra helst Reinfeldts korkade åsikter under hans år. Eller Sahlin.
1960 fanns ca 300 svarta i Sverige , enligt beräkningar 2020 så är nu antalet uppe i 300.000. Nästan ingen har någon bra utbildning. Många är de som lever på bidrag år ut och år in och sådan politik är fördärvlig för alla.
När ett litet land öppnar upp för miljoner människor från andra länder så blir det automatiskt stora problem.
Det är ju detta jag och så många fler har kunnat se. Själv såg jag redan på 80-talet när jag bodde i Rosengård åt vilket håll det barkade med allt från skolor och arbetslöshet.Knarket spred sig och de stora summorna blev investerade i annan verksamhet. Jag kände ju en av Malmös stora knarklangare, en ungersk kille  som vid 18 års ålder åkte fast för ett mycket stort rån mot ett av Malmös stora varuhus. Trots ungerskt pass så utvisades han inte. Blev en av de stora bossarna och investerade i krogar och fastigheter.
Allt medan politikerna inte såg någonting av det som började hända i hela Sverige. Malmömodellen spred sig och idag är det värre än någonsin!
Trots detta så kastar sig vänstern plus en del sk liberala över de som ser att kejsaren är naken!
De kriminella kostar det svenska samhället så otroligt med pengar idag. Pengar som hade kunnat gå tex till sjukvården.
DET är detta  vi 
ser och talar om.
Verkligheten och inte den skönmålning som vänstern försöker se.
Vänsterns synsätt i en massa frågor måste bort ur samhället om vårt land ska kunna bli friskt igen.
Nu sitter olika vänstermänniskor som proppar i bla utbildningsystemet, förvaltningarna och inte minst inom lärarutbildningen. Barnen i Sverige bombas med
 propaganda varje dag.
Talade med en 16 års elev som tyckte att det var synd om de kriminella . Att utvisa dessa vore fel sa han. Då får de ju lida ,var hans uppfattning.
Så kan det gå med en skola som spårat ur.

Nu ska vi se till att helhjärtat stödja Carola mot mobbarna.
Utan snack om vad hon ansett för tio år sedan.
Det är rätt att ändra åsikt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate