tisdag, april 18, 2023

De islamtroende ställer sig utanför vårt samhälle!


 Under årens lopp har jag varit på många demonstrationer vilka borde även fått muslimer att delta. Kampen för Ukrainas rätt att få finnas inom fastslagna gränser tex men aldrig att jag ser någon med huckle där.

Under åren när IS mördade och förstörde gamla historiska byggnader så demonstrerades det flitigt med ibland uppåt 10.000 deltagare men Stockholm moské sa nej. De var inte intresserade!

Jag har nu läst Sveriges två största kristna tidningar i åratal men ytterst sällan berör de sin kristna lära kontra islam. De verkar att inte låtsas att islam växer i Sverige allt medan deras egna kyrkor krymper.

Har de överhuvudtaget någon verksamhet i områden vilka domineras av muslimer?

Svenska kyrkan däremot samarbetar och många gånger visar upp stor försonlighet och framhåller att vägen till Gud kan se olika ut. Detta strider ju mot den grundläggande kristna läran där man måste tro på Jesus som Guds son.

Hur Sv. Kyrkan kan hoppa över detta är för mig en gåta. Ytterligare är den ljumhet man visat de kämpande kristna i MÖ, kristna vilka i bästa fall körs bort eller i värsta fall har mördats!

Att troende på islam är antisemiter är också något som de flesta kristna kyrkor inte ens vill  diskutera .Tyvärr så har särskilt Sv.kyrkan valt att lägga sig på gränsen i denna fråga med sin negativa inställning till Israel.

Precis som många politiker så är det alltid Israels fel när det smäller därnere.

Frågan är om man överhuvudtaget inser vad islam spelar för roll i ett samhälle när de blir allt fler.

Har man inget förstått över hur tex Libanon har utvecklats under de senaste 75 åren?  Är det så Sverige kommer att se ut om 50 år?

I varenda land där islam har blivit i flertal så försvinner både kristna och judar, de kan inte leva kvar under det förtryck som kommer att råda.

Att man fegt undviker att berätta denna faktiska historia säger en hel del om utövarna av den kristna religionen. Som kristen KAN man inte alltid vara snäll mot allt och alla!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate