söndag, april 16, 2023

Socialismen innebär förtryck!

Jag betraktar nationalsocialismen som ett syskon till kommunismen.(Socialism)

Förkärleken till att staten äger och har makten över samhället delas ju av bägge dessa grenar. Socialdemokratin strax efter ww2 delade också denna tro på staten som ägare . (Efterkrigsprogrammet) Kommunismen är den rörelse vilken har flest liv på sitt samvete./Ett samvete som de inte har! Att unga omogna individer dras till socialismens bländverk kan jag förstå men människor 20+ borde ju ha större insikt över vad socialismen betyder?

Utifrån mina egna erfarenheter från den kommunistiska rörelsen så tvekar jag inte ett dugg med att totalt utmönstra denna ideologi. Den är i grunden ond även om den talar om "solidaritet" osv
Leder alltid till en hård diktatur vilken dödar och förföljer människor vilka inte delar deras tro.
Vi la ner vårt kommunistparti i mitten av 80-talet när vi efter åratals studier insett vad kommunismen ledde till. Då hade vi i praktiken redan lämnat ideologin, börjat hjälpa folken i öst. Särskilt Solidaritet i Polen fick stor hjälp av oss.
Men historien har sin gengångare, i nutid har det till och med uppstått ett Maotroget parti i vårt land. Grövre och med än ännu mer våldsam tro på att det är nödvändigt att upprätta arbetarnas diktatur.
Vänsterpartiets ungdomsförbund framträder idag mer hatiska och kommunisttrogna än på många år.
Ingen diskussion är möjlig med dem, jag har försökt men de är precis som forna sekter var, de har rätt och betraktar alla med andra åsikter som fiender man bara ska håna!
I lyckoriket ska ju fienderna förgöras, känns tongångarna igen från Putins upphöjda tron?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate