lördag, april 01, 2023

När börjar % muslimer förändra samhället?

 https://unt.se/debatt/artikel/utvisa-dem-som-deltog-i-upplopp-vid-koranbranningarna/jv36x07l 

Jag har i en hel del bloggar under årens lopp ställt frågan om när och hur invandringen av främst muslimer kommer att förändra Sverige?

Har ju aldrig fått något svar därför att denna fråga är så minerad. Vänstern plus deras kör ute på nätet har ju alltid dragit igång en mediakör mot oss som ställer dessa frågor. Många är de som undvikit frågan av rädsla för "kören" vilka brunmålar denna fråga liksom allt annat som handlar om invandringens följder tex koranupploppen!

Att Sverige på många ställen numera är ett uppdelat land där svensk lag och polis inte gäller längre utan det är klanen som styr detta vill allt för många blunda inför. De bor ju inte där och då anser de att man ska blunda med bägge ögonen.

Eftersom de flesta svenskar flyttar från dessa områden så måste det ju vara något som framkallar dessa flyttningar? OM detta talar man tyst om!

Frågan är nu om det redan är försent att "reparera" det svenska samhället?  Inte minst Europas värsta skjutvåld! Har de kriminella redan infiltrerat samhället så mycket att ingen väg ut finns?

Islamisterna har hittills fått ekonomiskt stöd av de olika regeringarna , ska detta fortsätta???

OCH varför utvisas inte fler kriminella?





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate