onsdag, april 12, 2023

En ny sorts diktatur!

 Läs detta inlägg av Henrik Jönsson först: https://www.gp.se/ledare/demokratin-kringsk%C3%A4rs-n%C3%A4r-allt-mer-makt-flyttas-till-experter-1.96732006 

Under alla år som socialdemokratin har suttit vid makten så har de använt sig av en mycket slug infiltration av samhällets alla organ. De år Reinfelt satt så skedde inga ändringar av vikt, tvärtom  tex med invandringen.

När de rögröna har gillrat sina lagar dessutom så är kommande regeringar bakbundna vilket Henrik Jönsson påvisar.

Sedan har vi kolossen EU vilken tar för sig mer o mer av folkens självbestämmande i en rad frågor. Senast uppmärksammat genom brandmännens protester mot EU:s genomdrivande av deras nya arbetstider.

En annan sak som är oroande är att så många av Sveriges innevånare inte vill skydda yttrandefriheten utan vill att man inte ska få tycka vad man vill om religion (islam)!

Vi ser ju också hur så många anser att sossarna är bästa parti. Har de inte ens förstått att tex krminaliteten i landet inte är en farsot som kom med vinden? DET är ju politiken som skapat vårt land så som det ser ut idag.

Förre FP-ledaren är ju idag aktivt röstande på just sossarna och har alltid agerat på deras planhalva av politiken.

Han har i alla år varit totalt blind inför vad denna stora invandring gör med vårt land. Att blanda fel kemikalier innebär att de kokar över precis som det blir i ett land när inte kompatibla människor och kulturer ska blandas.

Koranupproret visade ju med all tydlighet vad som händer ! Kriminaliteten som fyller kyrkogårdar och fängelser är ju också ett tecken vilket visar vad som är på gång.

Klaner och maffia köper in sig överallt tom sophantering har de varit inne i och ställt till med skit för kommuner.  Vården är också något kriminella har infiltrerat, se bara hur det blev i Södertälje med den saken, Sveriges dyraste rättegångar förde målet mot Södertäljemaffian med sig. Pengar vilka hade behövst inom tex vården.

Kriminaliteten får också myndigheterna över hela Europa att vilja kunna avlyssna och läsa alla mail överallt. Detta är ju också ett steg närmare diktatur.

Eller rent av just diktatur!

Ofriheten blir vanligare i vår del av världen, anpassar sig efter Kina, Ryssland, Nordkorea, Vietnam och olika länder i Afrika.

I samma rörelse som pågår finns också en växande islamistisk rörelse med sina diktatoriska påbud särskilt mot kvinnor.  Islam och diktatur har alltid hört ihop!

Sverige med så många islamtroende har en dyster framtid där det snabbt ökande beståndet av troende visar att om 30-40 år kan Sverige bestå av 50% islamtroende och då har vi ett nytt Libanon här uppe i norden. OCH det blir då ett land i motsättningar och elände. Vi märker det ju redan nu! Islam och demokrati är ju eld och vatten!


Konvertiter (särskilt kvinnor) kommer att bli allt vanligare ! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate