torsdag, april 20, 2023

Putins Ryssland är också Stalins ryssland!



 När man läst igenom denna bok så förstår man ännu mer varför Ryssland för krig på ett mycket grymt sätt vare sig det var i slutskedet av ww2 eller det nuvarande anfallskriget mot Ukraina.

I princip kan man gå långt tillbaka i Rysslands historia och finna en oerhörd grymhet både i krig och på hemmaplan.

Förstörelse av städer ,byar mm. delar de med den tyska nazismen, deras kusin åsiktsmässigt.

Männoskoliv betyder absolut ingenting och det vi ser är även hur lite Putin och hans gäng bryr sig om de ryska soldaterna. Det ryktas att dagens Ryssland använder samma otäcka taktik så som Stalin beordrade. Ingen reträtt. Aldrig gå bakåt för då skjuts du av specialtrupper i ryggen.

Att den tyska civila befolkningen behandlades så illa har det varit så tyst om , de var ju tyskar och hade då skuld till allt som Hitler stod för.

Hemska dåd utfördes särskilt mot kvinnor där råa gruppvåldtäkter utfördes på löpande band ,ofta med en bajonett i magen som avslutning eller ännu värre.

Vi har sett otaliga exempel på sådant i Ukraina begått av ryska soldater. På liken kan man se att svår tortyr har begåtts.

Att förrädarna i väst ,de som kallar sig fredsvänner, vill att man ska förhandla med dessa förbrytare är mycket illa. Man förhandlar inte med krigsförbrytare, lika lite idag som med de nazistiska förbrytarna 1944-45.

Ställer man sig frivilligt på Putins sida så kan man bara bli betraktad som medlöpare eller i värsta fall som landsförrädare!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate