tisdag, april 25, 2023

Det är dags att vakna upp ur den rosa sömnen!

 https://www.gp.se/ledare/kamp-mellan-stat-och-klan-i-hammarkullen-1.97831881 

Paulina Neuding skriver:"Folk odlar tyst kunskap om vilka bibliotek, badhus osv det är säkrast att undvika -- på tal om hoten mot biblioteket i Hammarkullen, och badmisshandeln i Lund. "för alla andra gäller det att undvika miljöer där man riskerar att stöta på personer med just en sådan brorsa. Huruvida man lyckas med det hänger intimt samman med inkomst – varför det förblir en statusmarkör i den offentliga debatten att låtsas som att problemet överhuvudtaget inte existerar"

Tyvärr är det så att de som skulle behöva läsa Boströms ledare från Göteborg undviker detta.

I Malmö redan för många år sedan kom det fram att både domare,poliser och anställda av staden utsattes för hot från kriminella. En åklagare tvingades flytta från staden då en bomb small vid hennes dörr.

Klanerna finns runt om i landet men de som har varit tjänstvilliga politiskt att importera dem vill inte veta vad de sysslar med. Men under årens lopp har det sipprat fram, tex som här från Göteborg ,vad det handlar om! Grov brottslighet i alla led inom klanen !

Överst i hiarkin sitter den äldsta och härskar, denne man som tom. polisen har "förhandlat" med!


Ur Expressen :"Sveriges mest kände klanledare, Hashem Ali Khan, är dömd för mord, rån och mordförsök i Libanon.

Enligt tidigare okända vittnesmål skadades fyra personer - och en polisman förlorade ena benet - när Hashem Ali Khan och hans män gick till attack.

– Jag har jagat Ali Khan sedan dess, säger den före detta polischefen Ali Macki."


Här är orsaken till att en 14-åring kan springa runt och säga åt folk att han minsann kan fixa så att de försvinner från jorden. 

Men som sagt var , de som har stått för politiken att ta hit dessa kriminella , de vill fortsätta att vända ryggen till detta stora problem i vårt samhälle idag.

Det finns ingen som helst vilja hos de rödgröna att bekämpa kriminaliteten på ett effektivt sätt.

I praktiken gör detta att de står på de kriminellas sida och skiter i alla brottsoffer. Att lägga en blomma på de dödas grav och snyfta lite är ju lätt!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate