tisdag, april 04, 2023

Tankar!


Europas största Synagoga finns i Budapest och är en stor sevärdhet. När man sitter där inne så faller så många tankar över en! Historien slår mot hjärnan över det ofattbara som hände judar,romer och homosexuella. Hur ett kulturland och folk som det tyska kunde på så få år förvandlas till ett blodtörstigt gapande folk.

Nu skriver vi 2023 och samma blodtörst uppvisas av det ryska folket med sin Putler i spetsen.

Men frågan är var Ungerns ledare står i denna fråga,är han Putinist?

Alla dessa diktatorer uppvisar samma handlingsmönster men att de så grymt lyckas få så många med sig i sina länder är så sorgligt. Även i Sverige har Putler sina anhängare, såg återigen en gammal fd kommunist påstå att Ukraina leds av nazister!

Hur man kan bli så fruktansvärt icketänkande gränsar nästan till mental sjukdom.

Tidningen Dagen (kristen) publicerar idag en framsida med idolporträtt av Alexandra Pascalidou.


Sedan följer en stor intervju där hon framträder som godheten själv inför påsken. Jag har följt henne i många år och är det någon som kastat skit på andra människor så är det hon. Riktigt fula angrepp!
Det är så människor förvandlas när de blint tror på tex vänsterns rappakalja.
Även i det lilla sprids otrevligheterna och inte minst i partipolitiken. När en fd statsminister kan brunmåla hederliga politiker så är man nere i en ful avgrund.
Tack och lov så kan man i Finland  se en annan typ av politiker, Sanna Marin (S) är en sådan. Det är så fint att se hur hon efter valet kunde med glatt ansikte gratulera  sina motståndare med orden "det här är demokrati"!
Det är helt och hållet den infekterade debatten om invandringen som har fått människor att tappa allt sunt förnuft.
Inte ens socialdemokratins "ordning och reda" existerar idag.  När Annie Lööf kan gå ut och säga att det finns plats för 30 miljoner invandrare ytterligare så är det ju bara galenskap och inget annat. Lika vanvettigt är vänsterns krav på att återgå till 2015 års inflöde. Det finns ju ingen rimlig möjlighet att ens diskutera med sådan människor. De är ju så långt ute i det blå som man kan komma!
OCH då är vi där igen,hur kan sådana idéer fånga så många människor tex i Stockholm?
"Allt åt alla" syndromet?
MEN något haltar också, alla dessa vänsterlutande ,varför bor de inte i de sk utsatta områden där inte ens polisen går säker?
Det ser ju ut på samma sätt över hela landet tex Rosengård, där bor idag 99% invandrare!


Hyckleriet är så framträdande i vårt land idag.  Vi har en fd statsminister som kan kläcka ur sig vad som helst men får då ännu fler röster på sin sida.  Är det samma mynt som Puler kör med och får folk med sig?




 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate