fredag, april 14, 2023

Widar Andersson har fel på den springande punkten!

 https://folkbladet.se/ledare/kronika/artikel/getton-gangsters-och-utanforskap-kan-inte-pratas-bort/jo71mvyr  

När Widar talar om att politiken på 90 talet var bra vad gäller invandringen så har han fel. OCH det beror bla. på att han inte ser hur Malmö från slutet av 70-talet utvecklas exakt så som vi ser i övriga landet nu.

Jag bodde ju i Rosengård från 78 och en del år in på 80-talet.

Redan då hade stadsdelen i stort sätt tömts på den svenska (skånska) befolkningen. Mordbränder var något som återkom ofta.  Narkotikan flödade och "baroner" styrde med järnhand.

Stora delar av den tidens invandring gick till Malmö vilken inte klarade av varken skatter eller bidrag uttan stod inför konkurs. Då kom stora nedskärningar inom alla förvaltningar. Jag arbetade inom sjukvården och såg och kände in på bara kroppen alla neddragningar. Mina barn drabbades i allt från förskolan till övriga skolor. Det var då staten började gå in med miljonbelopp som stöd till Malmö stad.

Socialdemokratin och övrig vänster gjorde absolut ingenting för att stoppa denna utveckling, nej bara öppna hjärtan tills man körde rakt in i väggen.

Sedan när ingen ville se vad som hände i Malmö så började stad efter stad, ja tom småorter att utvecklas som Malmö. DET är då kriminaliteten också växer i kapp med att man tar in människor från länder där de varken har heder eller moral. Människor som bara vill roffa åt sig på allehandaa sätt pengar! De väjer inte för någonting. Skjutningarna blir fler och fler!

Jag menar att både Widar och så många andra har fel när de under åren från 80-talet blundar för hur det började se ut i Malmö och inte drar några slutsatser över stadens utveckling. Ett stort Rosengård som börjar sprida sig över hela staden med ofantliga bidrag till denna del av befolkningen. En mycket stor svart ekonomi!

Ligor av alla slag med etniska förtecken.

Så kommer Sverige att se ut när vi kommer in på 2000 talet.

Ett land där det är lätt att frita mördare. Ett land där man kallblodigt skjuter ihjäl varandra!  Ett land där det till99% är killar med invandrarbakgrund som är förövare och offer!

Den nya regeringen har ett mycket svårt arbete med att rätta till alla fel som begåtts under minst 60 år i vårt land. Man skulle kunna önska att socialdemokratin skulle tänka om och inse att påverkan från V +Mp har varit så fel,så fel. Återgå till ordning och reda!
Men det är tveksamt om de orkar göra en sådan helomvändning? Då får de ju förkasta den politik de kört i så många år!
När jag inatt hörde om en ny dödsskjutning nära där jag bor så kände jag förtvivlan över vårt land .
Jag känner förtvivlan över alla som bara rycker på axlarna och inte bryr sig. Inte ens har en åsikt!
Eller ännu värre, fortsätter att stödja de partier som har skulden till hur det är!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate