tisdag, september 13, 2022

V+Mp fortsätter sin politik där de bidrar till mer oreda i samhället!


 Ser man till de tre stora partierna i Sverige, S+M+SD, så har samtliga lovat ändrad politik på tex kriminalitetens område. Skärpt invandrarpolitik!  Lagändringar måste få komma på en rad punkter.

Men V+Mp motsätter sig sådana ändringar. De bägge partierna agerar dessutom nyttiga idioter åt den framväxande islamismen!

Deras fullkomligt världsfrånvända analys av gängkriminaliteten  förskräcker vanligt folk och som resultat ser vi SD:s ökning av väljare ute i landet där tom. Norrland numera uppvisar höga siffror just för SD.

Att människor i allt större omfattning ej vill tolerera gängens framfart ser man i de siffror som redovisas idag och vad svarar då V+Mp?

Istället för att bry sig om väljarnas oro över samhällsutvecklingen så kallas de nazister!

Bara skällsord och hån! Det är den typiska småborgarens sätt att reagera över sådant de inte vill förstå!

Att deras tankevärld fått sådant fotfäste i storstäderna  är något forskningen borde ägna några år åt. Hatet från många i storstäderna är otäckt att se och påminner om hur totalitära länder piskade upp hat mot olika andra grupper. Både i gamla Hitlertyskland (judar mfl) i Sovjet (judar och oliktänkande) liksom i Sverige på 30-40-talet (Romer och samer)!

Nu ska det hatas återigen vilket också tar sig olika uttryck, man kan som Läckberg kasta gamla vänner på soptippen.De har ju fel uppfattningar ,säger hon om gamla vänner!

Under åren har allt från familjer till goda vänner drabbats av denna sjuka genom tidningarna och Tv:s vänsterpropaganda som har spridit denna dynga.Många människor i vårt land har blivit såsom dissidenterna var i Sovjet och östblocket!

Alla samtal har upphört!

När så flera politiska partier frångår denna praxis och säger att de vill samtala, ja, då blir de också kallade för brunmålade medlöpare!

DET måste bli ett slut på denna parodi på demokrati från framförallt V+Mp och dess anhängare !

Att vilja bekämpa kriminaliteten är hedervärt! Att inte ens visa vilja till att bekämpa kriminaliteten såsom V+Mp gör är avskyvärt!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate