torsdag, september 08, 2022

Flyktingar!

 Nu kom det en undersökning vilken är intressant: "En ny undersökning från Novus visar att över 85 procent av utrikesfödda någon gång rest tillbaka till sitt födelseland för att semestra. Bland dem som kom till Sverige som flyktingar är andelen som har semestrat i sitt gamla hemland 79 procent./Bulletin"!

När man har tex varit på Arlanda och ser mängden av sk flyktingar som väntar på att resa på semester så kan man ju inte bli annat än förvånad. Dessutom när man ser hur många som lever på bidrag så kan man ju undra hur de har råd att ta hela sin familj med till tex Somalia?

Så här skriver Bulletin om hur tex Tyskland ser på detta med "semesterresor" .

" i Tyskland blev asylsökandes semesterresor till hemlandet en politiskt fråga, då semesterresor ansågs vara oförenliga med påståendet att man flyr för sitt liv och söker skydd i Tyskland på grund av fara i hemlandet. I ett uttalande år 2019 varnade Tysklands dåvarande inrikesminister Horst Seehofer flyktingar att de skulle utredas och fråntas sina uppehållstillstånd vid resor till hemlandet.

“Om någon, en Syrisk flykting, regelbundet semestrar i Syrien så kan han inte ärligt påstå sig vara förföljd i Syrien”, sade han och lade till “vi skulle vara tvungna att frånta honom hans flyktingstatus”.


Jag har under mitt liv träffat många flyktingar tex från Grekland under juntatiden eller från Iran när mullorna tog makten och gemensamt för alla dessa var att de aldrig kunde sätta sin fot i hemlandet. I Iran finns exempel på hur man redan på flygplatsen tar folk som anländer och sätter dem i fängelse.

När svenska politiker har satt ordet "flyktingar" som benämning på de som anländer så har de fått svenska folket att acceptera och tro att de flyr för sina liv pga av politiken. De åker ofta från sina hemländer för att få det bättre ekonomiskt mot vad de erbjuds i sitt hemland.

Men varför Sverige skulle vara en kassakista för andra länders folk är i längden ohållbart vilket vi nu upplever varje dag. 

Vill man varken bli svensk eller acceptera vår kultur då kommer det inte att gå bra.Många av deras unga pojkar väljer då att bli kriminella vilket vi också ser dagligdags. Med ett förakt ,ja hat till Sverige så kan man ju i praktiken göra vad som helst i kriminell väg! Att Sverige inte utvisar fler kriminella är ju en gåta?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate