lördag, september 24, 2022

Byt nu spår sossar och andra, skivan har hakat upp sig!

 Vissa socialdemokrater (i varje fall på nätet)

låter som gamla stalinister från kfmlr!

När de har bestämt sig för att ett parti (SD) är högerextremt så täpper de till både ögon och öron. Funderar de aldrig över varför så många av deras partikamrater har gått över till att både bli medlemmar samt rösta på SD? Har över en miljon människor blivit extremister.
Eller som ledande personer både i Mp+S+C+V ,de säger kort och gott att de är nationalsocialister tvärt emot vad både historiska forskare och andra säger! Är man nationalsocialist måste man anse att staten ska ta över storkapitalet osv. Och där ligger många sossar väldigt nära nationalsocialisterna liksom V+MP! Men SD ligger ju miltals långt ifrån denna åsikt.
Att ha åsikten att det inte är bra för ett land med en allt för stor invandring är ju faktiskt ingen vänster eller högerfråga egentligen. Det har bara blivit som så att de rödgröna har surrat fast sig vid denna åsikt att Sverige ska fortsätta med denna stora import av människor från främst MÖ och Afrika. Ställer de sig aldrig frågan varför det ser ut som det gör i Sverige med tex 48 skjutna individer sedan årskiftet? Eller all annan grov brottslighet begången av en majoritet av invandrare?

Som väljare har man också ansvar för vårt land och hur det ska bli i fortsättningen men de som röstar på de rödgröna tycks inte inse detta! En vanlig människa brukar ju om fel begås också ändra sig men dessa partier gör inte detta.Deras väljare som är kvar gör inte heller någon ändring.

Flera socialdemokrater har under många år själv tagit avstånd från den politik som lett Sverige till så stora svårigheter men inför valet så berättade de att de skulle ändå rösta på sossarna! Hur kan man sätta sig i denna sits av livslögn? Hur ska man någonsin bli trovärdig i allt man skrivit under åren?

Själv var jag på torgmötet i Stockholm med Stegrud och Åkesson vilket inte andades det minsta av högerextremism eller nazism. De bägge framförde en politik vilken för 40 år sedan hade redan då kallats för progressiv. Folklig med krav som gynnar det arbetande folket. Tex tandvårdsförsäkring. Kärnkraft.


OCH som grädde på moset tackade Åkesson alla invandrare som kom tidigt till vårt land och bidrog med sitt hårda arbete till vårt välstånd. Åkesson framhöll också att de som kom på 50-60 talet blev inlämmade i vårt Sverige ,lärde sig svenska och fanns mitt i vår befolkning. Så talar en demokrat!

Att beskylla dem för högerextremism är bara svagsint och oförskämt och har ingen bäring i verkligheten,det är därför de kunnat växa vid varje val. Vanligt folk är för fan inte dumma i huvudet utan kan avgöra vad som är rätt eller fel!
Nu har de rödgröna kört den här okloka linjen i många år men inte har ni precis lyckats eller hur? Eller kan ni inte räkna valsiffror?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate