onsdag, september 14, 2022

Åren går men från vänster hörs samma slitna argument!

 Det verkar som om det har gått i baklås hos de flesta vänsterdebattörer se bara hur Willy Silberstein lät som en gammal skiva satt på repeat! 

När man läser inlägg på internet så ser man bara ordet rasist. Nivån på vänstern kan ni se här från ett SD-möte på Medborgarplatsen. Mitt under Åkessons tal om att han hyllar de invandrare som kommit hit och anpassat sig och slitit i vår industri i många år, då ser jag denna vänsterpartist !

När SD tar upp som ett krav på en ev. ny regering att de INTE ska sänka A-kassan så hörs inte ett knäpp från vänstern. De är så ängsliga över att SD för en politik som gagnar det arbetande folket liksom att deras landsbygspolitik står på människornas sida ! De människor som mot alla odds bor på landet och sköter sina gårdar och skogar.

Idag fick jag syn på hur vänsterpartiet la ut en liten video på en pladdrande Zara Larsson och att hon röstat på V!

Jojo, det är ju ur detta skikt av småborgare som V och även Mp får sina röster. Röster för en politik som förstör landet. Inte fan står dessa partier på varken arbetarklassen eller böndernas sida,tvärtom. OCH deras fanatiska motstånd mot kärnkraften drabbar ju både oss medborgare och industrin.(Utom förstås Facebook, Google och Amazon som slipper undan)

Att hjälpa storkapitalet från USA går bra men inte att hjälpa svenska folket! Överhuvudtaget är den förda politiken ihop med en makthungrig socialdemokrati så förödande för landet men de som bara har slagord i sina hjärnor tycks inte förstå hur allvarligt det kan bli.

OCH det islamistiska partiet Nyans bryr sig inte vänstern om trots att det är det mest reaktionära parti Sverige någonsin har sett!

DET säger en hel del om hur både vänsteranhängare och deras partier står vid sidan om allt förnuft!

Kloka människor tar debatt utan skymford och svordomar , de berättar hur de vill att Sverige ska se ut samt lyssnar på sina motståndare!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate