söndag, september 11, 2022

Så är vi framme vid valdagen!

 Ser återigen de hemska bilderna från USA 2001-09-11 då islamisterna slog till! OCH jag minns en mängd människor som jag kände på vänsterkanten som nästan hurrade över det som hade hänt. Helt förblindade i sitt USA-hat!

Sen tänkte jag på de sk koranupploppen i påskas.  Och f.ö. allt som hänt ute i Europa med islamister som bödlar. IS inte att glömma heller.

Enligt SÄPO har Sverige idag över 2000 islamister och idag ställer ett sådant parti upp i valet. De vill förändra lagstiftningen i vårt land till sharialagar. Bort med tryck o yttrandefriheten. 

Tyvärr finns det en utredning som visar att yttrandefriheten är redan nu naggad i kanten med självcensur. Större delen av vårt folk vågar inte idag säga vad de tycker om olika saker i vårt samhälle.

Då kommer jag till frågan, hur kunde vi hamna i denna situation?

Först och främst måste vi rulla almenackan bakåt till 70-talet då politiken vreds om till att börja agitera för att Sverige skulle bli en stormakt i välgörenhet i världsmåttstock.

SIDA växte och växte under åren framåt. Större och större belopp började satsas på tex Zimbabve och dess diktatur där ledaren bevisligen la beslag på svenska pengar till sina dyra hus runtom i världen och en hustru som hade klippbiljett till Paris och de dyraste varuhusen.


Socialdemokratin blundade för diktatorn var ju en god vän!

Sedan längre fram i vår politiska historiebok kom den sk alliansen till makten men fortsatte den inslagna vägen i samförstånd med SAP.

Man tom. fortsatte sossepolitiken att nedmontera försvaret , pengarna behövdes till alla invandrare som bjöds in av dåvarande statsministern Reinfeldt! Reinfeldt skrev på en uppgörelse med MP angående invandringen!

Våra gränser hade då i åratal stått öppna för de som kallade sig "flyktingar"!

Dessa sk flyktingar åker under hela den här tiden tillbaka på semester till sina forna hemländer som de "flytt" från.

Vi sitter där med massor med människor från afrika och mellanöstern vilka varken vill eller kan vårt språk.Staten försörjer dem så de behöver inte arbeta.

Stora familjer med bidrag uppåt 32.000 kontant varje månad!

Reinfeldt säger idag att han är stolt över vad han åstadkom!!

Moderaterna har ALDRIG offentligt tagit avstånd från denna för Sverige förgörande politik! Tvärtom när han kom till M:s kongress så reste sig alla moderater upp och jublade vid hans entre.



Ska man ha invandring så måste den skötas med fast hand,aldrig ta på sig mer än vad man orkar med. Riktiga politiker skulle haft modet att stoppa lycksökare redan vid gränsen. Nu fortsätter det att komma hit ekonomiska lycksökare i stora skaror trots att regeringen sagt att de ska stoppa detta!

Redan i år pekar alla siffror mot att 100.000 kommer hit!

Hela vårt samhälle håller på att påverkas av islamisterna, vem har önskat detta?

De som dessutom röstar på de rödgröna är också ansvariga över hur vårt land ser ut idag!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate