torsdag, september 15, 2022

Lär de sig aldrig någonting?

 Lär sig dessa fanatiska människor ingenting?

 Påhoppen på SD och en massa påståenden om våld eller fascism är bara tomma skott rakt ut i luften. Har aldrig fungerat eftersom människorna i landet ser en annan bild av SD och dess medlemmar. Människor vilka vill ha ett bättre samhälle och rättvisa. Rentav gamla krav som arbetarrörelsen stod för i sin tidigare historia!

 Ska man anklaga ett parti för något så måste man ha fakta bakom sig! De som har utsatts för hat,hot och våld är ju faktiskt SD och dess medlemmar. Det är ju vänstern som uppför sig som nationalsocialister med metoder vi sett förr i tiden. Osaklig och lögnaktig propaganda där till och med M+KD+L kallades för blåbruna osv! Ibland tom.värre skällsord.

 När tom. statsministern upprepar sådant dumt så finns det fog för stark kritik mot socialdemokratin vilken har tagit till sig en vokabulär vilken V+Mp +C använder sig av.

Särskilt Mp har varit oerhört grova och aggressiva  i sin valrörelse genom Stenevi!

Hon låter som en förvuxen tonåring och det känns så udda och otrevligt. Det är inte så vi vill ha våra valdebatter.

Men alla dessa som i alla sina andetag hoppar på SD visar bara sina okunskaper om vad fascismen faktiskt stod för. Vet de överhuvudtaget att den italienska rörelsen bildades av socialisten Mussolini ihop med många syndikalister?  De blev en nationalistisk vänsterrörelse.

De fick den forna arbetarrörelsens fotfolk att sluta upp på sin sida därför att Mussolini skapade reformer som gynnade arbetarklassen. Rörelsen hade många drag som liknade svensk socialdemokrati på 30-talet!

Vad är svensk socialdemokrati idag? Medelklassrörelse liksom V+Mp?

När man var med och stängde kärnkraftverk så gick man helt emot sin egen ideologi och anpassade sig efter Mp:s krav !

Det är socialdemokratins största svek mot sig själv att släppa in Mp i sin regering samt låta dem börja dominera så många frågor.

Ungefär vad M har gjort i Stockholm!

Sansa er nu!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate