onsdag, september 07, 2022

Facebook har makt i Sverige!


 "Sedan i söndags har Facebook blockerat min tillgång till alla sidor. Jag har för närvarande ingen tillgång till min egen sida med 22 tusen följare eller partisidan Alternativ för Sverige med 60 tusen följare."

Detta skrev ledaren för AFS för en stund sedan på Twitter! Gustav Kasselstrand leder AFS vilka en gång i tiden var SD:s ungdomsförbund. De blev uteslutna därför att de ansågs för radikala tex genom att i stort sätt vilja skicka hem alla utlandsfödda osv.

En ståndpunkt som inte SD förfäktar!

MEN Facebook är ju en fara i viss mån för svensk demokrati, de åsidosätter svensk lag om tryck o yttrandefrihet . De hävdar alltid att de är ett privat bolag som kan göra detta. OCH visst är det så men snyggt är det INTE!

Jag har själv blivit straffad många gånger bla pga av att jag skrivit sanningen om vad Putin håller på med. Då blev jag avstängd pga av "hat"!

Som skribent förnekas man berätta sanningen om det ryska anfallskriget och Putins roll.

Senast blev jag straffad i 29 dagar därför att jag hade fräckheten att visa deras egen reklam på Facebook! Jag gjorde en avbild av sidan där reklamen syntes i form av nakna män och kvinnor. MEN de straffade alltså mig när jag visade hur de tjänar pengar på annonser för sk "penisförlängning"!

I alla uppslagsböcker kallas deras förhållningssätt för hyckleri!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate