lördag, september 17, 2022

Vänstern är ej trovärdig!

 Ja, jag skulle nog säga hysterisk! Flamman säger:"Tidningen Flamman tog i ännu mer från tårna i veckan. ”Fascismen till makten i Sverige”, deklarerade man efter valet. I en ledare berättade man vilken politik en ”blåbrun” regering skulle kunna driva. Det var förslag om aktivitetskrav på bidragstagare, kärnkraft, minskad migration och hårdare straff, till exempel avskaffande av mängdrabatten.

Är det verkligen fascism? Någon borde nog läsa på lite." / Caroline Dahlman.

Osman Bilman tror att med en ny regering så kommer hon "att rensas ut" osv !

Aftonbladet är inte sämre med få undantag. https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/dwlLLj/jag-kande-skadegladje-nar-mandaten-tippade-over

Det är därför dagens vänster icke är trovärdig, vem kan gå på sådant trams som de för ut nu?

OM det hade varit lite tankeskärpa hos dem så skulle de ha analyserat varför människor, särskilt ute på landsbygden, förkastar deras politik. Analyserat varför stora delar av arbetarklassen förkastar vänsterpolitik!

Allt från energipolitiken till drivmedelsskatterna och var skatterna tar vägen!

ATT intressera sig för hur den mycket stora invandringen också genererat stora utgifter inte minst inom rättsväsendet är ju inte helt fel.

Men vänstern står helt utanför alla sådana intressen och rapar bara upp sitt vanliga om rasism.


Vänsterkvinnor är ännu mer världsfrånvända och det ser man så tydligt nu när en ung kvinna i Iran blir ihjälslagen av sedlighetspolisen. Hennes huckle satt lite fel och det räcker för islamisterna som slår henne med dödliga skador som följd. I vårt land uppmuntrar vänsterkvinnor till islamism och huckle på!

De motarbetade i så många år de som kämpade mot hedersvåldet, nu tiger de men jag tror inte de har ändrat sig. Tack o lov att FI håller på att försvinna.

Vänstern är idag ett storstadsfenomen, inget annat. De tror sig vara bättre människor än vi andra! I grunden är detta ett människoförakt!  Ett överklass -synsätt vilket har tagits över av den vänstra medelklassens småborgare! 


De ser med avsmak och inte så lite avsky på oss som tex "röstar fel"!

Exakt som den gamla högern förr i tiden såg på arbetarklassen.

Hysterin omkring SD är idag enbart löjeväckande! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate