onsdag, september 21, 2022

Upplopp av människor från andra länder!

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11234085/Leicester-violence-spreads-Birmingham-200-strong-masked-mob-surround-Hindu-temple.html 

Jag stöter på en massa videos från olika städer i England, muslimer och hinduer vilka slåss så in i helvete!

Kommer att tänka på korankravallerna i påskas där man såg upplopp på upplopp i olika städer. Men de såg lika ut hela tiden. Svensk polis mot muslimer!

Många blir skadade både här och överallt där sådant utspelas.

I den här soppan av våld och motsättningar får vi i Sverige också lägga till alla skjutningar som sker mellan olika invandrargäng.

Inatt smällde det två kraftiga laddningar nere i Skåne med personskador och förödelse. Sedan 1 jan har nu 47 killar mördats ,hur många bomber som detonerat vet jag inte.

Vi svenskar liksom engelsmännen vi tittar på och undrar vad som händer med våra länder. Fransmän och tyskar kan nog ställa sig samma frågor!

Politiken med massinvandring var fel från första början men det har man inte ens fått tänka i våra länder och allra minst säga högt!

Det märkliga i vårt land är att i storstäderna vilka har stora problem just med gängen och morden liksom all annan kriminalitet, de har flest politiker vilka är för fortsatt hög invandring. Tonläget i tex Stockholm från allt från moderaterna till kommunisterna är hatfyllt mot de som inte vill ha denna stora invandring. Inte ens de invandrare som bor här nu är särskilt belåtna och har börjat rösta på SD!

Det är ju de som bor i dessa förorter som också råkar illa ut hela tiden.

Det blir så skämmigt med dessa storstadsbor med sina tidningar vilka inte ens vill diskutera omkring dessa frågor utan bara skäller och gormar om nazister i tid och otid.

Men ute i landet finns andra röster att lyssna till :https://www.blt.se/ledare/hur-ska-vi-prata-med-barnen-om-dn-cfcd6577/ 

Att inte ens fundera på varför svenskar inte bor i förorterna  utan bara mala på med att alla är vi lika är ju falskt som vatten. Medelklassen tycker ju det är bra med segregration så de kan fortsätta att bedyra att de minsann inte är rasister. Och slipper bo i Tensta osv.

Man kan ju titta på mitt gamla område i Malmö där jag bodde i sex år innan flytten gick till ett bättre område utan bränder och bråk.

Rosengård är nästan tomt på svenskar idag, affärerna i centrum är idag arabiska. Man förstår som svensk inte längre vad som står på affärsskyltarna. Inte ens när jag bodde där fanns några ledande politiker som mina grannar,åhnej!

Område efter område runt om i landet blir på detta sättet när några år går. 

Det är i sådana områden islamisterna kommer att växa i styrka med sitt parti Nyans. 

Partierna har lagt större delen av svenska folkets huvuden på huggkubben.

MEN det är ute på landsbygden motståndet mot den förda politiken ökar hela tiden, det är bara de blinda och döva som inte ser detta.

Ska dalkarlarna åter behöva rida in i Stockholm  och manifestera motstånd?



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate