fredag, september 16, 2022

Hot och misshandel!

 

Fängelse för SD-misshandel

Tre kvinnor dömdes i dag till fängelse för grov misshandel av sambon till Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen.

Det hela ägde rum vid Gullmarsplan i Stockholm på nationaldagen. Åtskilliga personer har deltagit i misshandeln och rätten anser att det inte råder något tvivel om att det låg politiska motiv bakom. Strafftiden varierar mellan tio månader och ett år och åtta månader.

Däremot friades kvinnorna för misshandel av Martin Kinnunen eftersom tingsrätten inte ansåg det bevisat att det var de som utfört misshandeln.

Södertörns tingsrätt skriver i sin dom att angreppen mot Kinnunen och hans sambo har varit samordnade och planerade.

Misshandeln av sambon, som tidigare har varit politiskt aktiv i Sverigedemokraterna, bedöms som grov eftersom kvinnorna jagat henne och därefter sparkat mot huvudet när hon låg på marken.

Kvinnorna, som är 20, 21 och 25 år, ska solidariskt betala ett skadestånd till sambon på drygt 23 000 kronor.

https://www.youtube.com/watch?v=sMau1NAW6M4 

Värst med detta var hur en ledande politiker i vårt land nästan hånfullt avfärdade denna misshandel med ungefär orden "att de får skylla sig själv"!
Jag tänker inte namnge denne M-politiker men internet glömmer aldrig!
Misshandeln ägde rum 6 juni 2009!
Men trots denna allvarliga misshandel så fortsatte hetsen mot SD och trots att vi nu är framme vid september 2022 och SD har fått ca 20 % av väljarnas röster så fortsätter många att bedriva ren förföljelse av SD.
Vänsterns skrupelfria agerande har under åren trängt in i de flesta andra partier och avgående Centerpartiets Annie Lööf klagar över att hon har fått utstå hot och hat men vad har hon själv bidragit med för att lugna ner det politiska klimatet i Sverige? Samma fråga ställer jag till Mp+V!
Många socialdemokrater liksom Strandhäll och Morgan Johansson har verkligen eldat på hatet i vårt land och dessa två har varit ministrar i regeringen. Statsministern kunde inte ens i bland de sista talen hon höll avstå från att sprida hat och hot!
Hela den svenska vänstereliten har bara vänster öga att se med. Ta tex Paludans brännande av koranen och upploppen vid påsk. Politiker och massmedia med sina vänstra ögon sade med hög röst:" se vad Paludan kostade Sverige"!
MEN det var ju inte Paludan som kastade stenar och brände polisbilar utan det var förortsfolkets muslimer!
Det är så allt förvrängs av dessa vänsterseende !
Som sagt var att SD:s Kinnunen med fästmö misshandlades och tvingades till landsflykt en tid ,det var inget att bry sig om enligt svenska politiker!
Ni ska skämmas fortfarande!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate