måndag, september 12, 2022

Ilan Sadé får ordet!

 


Stort TACK till alla som röstade på Medborgerlig Samling i något, några eller alla valen. Slutligt resultat återstår att se, men det står klart att vi går framåt över lag och kommer in i ett antal nya kommuner - ännu oklart exakt hur många. Och vi mer än fördubblades i de två kommuner där vi redan hade mandat och ställde upp på nytt.

En ny folkrörelse föddes under valnatten.
Det gick inte hela vägen in i alla beslutande församlingar där vi ställde upp och där vi hade kandidater och andra aktiva medlemmar som slet och gjorde underverk med små medel.

Jag vill rikta ett särkilt tack till just dessa personer, som har dragit ett så stort lass för att folkrörelsen skulle bli verklighet - och blev verklighet - under den gångna natten. Att hantera en vinst är sällan en konst. Att däremot hantera en förlust är att visa karaktär och visa vad man är gjord av. Även om det inte gick hela vägen i de valen, har dessa medlemmar lagt en grund för desto större framgångar i kommande val. Det är något av det finaste och mest uppoffrande man kan göra! Vilken kämparglöd. Vilket ansvarstagande. Vi fortsätter att bygga långsiktigt - tillsammans!
Jag vill också uppmana alla andra som nu har uppmärksammat oss och gett oss förtroende, eller för den delen övervägde oss i valet, att gå med som medlemmar för att bidra i det fortsatta bygget. Ni behövs. Bara som stor medlemsorganisation kan vi fortsätta mot nya mål.
Trots att en del av målen och önskningarna inte uppfylldes under valnatten, var framförallt glädje, gemenskap och optimism inför framtiden någonting som präglade den stora valvaka som jag bevistade i Stockholm.
Att växa med bibehållen beständighet och kvalitet tar sin tid. Men till slut går kraften inte att stoppa.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate