fredag, november 27, 2020

Nacka Skoglund och Maradona!

 

Nacka Skoglund var född med guldfötter. Hans karriär gick lysande men fallet blev så fruktansvärt tungt.Exakt samma med Maradona. Tidigt under deras liv som stjärnor kom missbruket in i deras liv. Nacka köpte en bar nere i Italien när han spelade där och efter varje match skulle han bjudas på vin av de närvarande fansen.

Maradonas liv i just Italien kantades av missbruk av i stort sett allting och hans umgänge med maffian är ju välkänt. En tragisk självskadande man!

Vad gäller Nacka så blev hans missbruk så pass allvarligt att hans italienska hustru till slut tog ut skilsmässa och en stukad fd proffs återvände till Sverige.

Maradona återvände också hem till Argentina och där fortsatte cirkusen. Han fick vård på Cuba för sitt missbruk men han kom aldrig tillrätta med detta och orsaken till hans död för några dagar är just missbruket.

Nacka dog blott 45 år gammal och jag såg honom en gång på söder där han bodde hemma hos sin gamla mamma. Han var i mina ögon en grå gammal fyllgubbe med slocknad blick och när han dog så blev jag inte förvånad! 

Idrotten ger och tar sina hjältar!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Nacka_Skoglund
















Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate