tisdag, november 03, 2020

Journalisternas tassande omkring islam!

 Låg profil kan man utläsa i svensk media. Till och med när det är fastslaget att det rör sig om islamister så ligger man lågt.

Det är så stor skillnad när man läser eller lyssnar på tex fransk eller tysk media. Lyssnar just nu på tysk radio där de släpper fram Österrikes statsminister med sina klara ord om islamisterna.

Frankrikes president är glasklar också om hotet mot hela Europa!

Något jag för med mig från min tid som Maoist är att kunna peka ut huvudfienden. 

Huvudfienden är nu islamismen. OCH den kommer från islam! Ingen annan lära genererar  

denna otäcka aktivistiska lära.

Det står i koranen att man ska döda otrogna. Vem som helst kan läsa denna gröna bok och konstatera att islamisterna följer Mohammeds lära!

En sida av vad som händer är att svenska hemskheter kommer i skymundan. Igår kväll så mördas en blott 17 års kille i Malmö. Denna händelse blir bara en liten snutt i massmedia och försvinner inom ett dygn.

Så har det blivit i vårt land vilket inom Europa är värst med mord på unga!

INGEN tar ansvar för denna hemska utveckling.

Allting i denna värld har en orsak. Ingenting händer bara av en slump.

I vårt land är det den förda politiken men de som har stått för denna destruktiva politik väljer att titta bort. De vill inte se vad de har åstadkommit.

Detta är den svenska fegheten!



Jag orkar inte höra en enda etablissemangspolitiker till säga "Vi står med er"!

Ni står inte MED någonting! Ni står MOT! Ni står MOT Europas folk. Ni står MOT vad vi vill! Det är ER politik som idag kostar européer livet.  

Så sluta posera med er falska solidaritet! Jag orkar inte höra en enda etablissemangspolitiker till säga "Vi står med er"!

Ni står inte MED någonting! Ni står MOT! Ni står MOT Europas folk. Ni står MOT vad vi vill! Det är ER politik som idag kostar européer livet. Så sluta posera med er falska solidaritet!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate