söndag, november 22, 2020

Hyckleriet bland de "goda! människorna!

 https://www.svd.se/varfor-apatin-infor-valdet-har-hemma/i/senaste/om/ledare 

 

Jag tappade all tilltro till den vänster som växte fram i början på 90-talet, en grälsjuk och våldsbenägen rörelse. Delvis influerad från syndikalisterna och Mussolinis direkt aktion.

Fakta var inte längre något av betydelse utan nu gällde de att tro. Att man alltid har rätt.

Idag är det värre än någonsin när man har tagit till sig div. "sanningar" från USA. Hudfärgen tex är idag något viktigt.

Den gamla vänstern brydde sig inte om hudfärg utan alla betraktades som likvärdiga. En betydligt humare och bättre inställning.

De folkdomstolar man idag tack vare internet blåser upp är också ett verktyg för de som vill andra illa istället för att behöva ta en seriös debatt.

Vänstern idag har lierat sig med starka kapitalistiska krafter på nätet ,allt från Facebook till Google.

Censuren mot den fria debatten är idag så pass märkbar så att kongressen i USA kallade samtliga stora bolag till att svara på vad de håller på med!

På Facebook sitter ung personal utan kunskaper om tex historia, de kan blocka användare på helt fel grunder.

I Sverige är ju inte historia ett ämne som är intressant i skolan idag. Så många andra struntämnen har fått tagit över.

Barn ska grillas som broilers till att få rätt "värdegrund"!

Då finns inte tid till de andra betydligt viktigare kunskaperna.

Men hyckleriet som beskrivs i Paulinas artikel i Svd  fortgår dagligen.

Tyvärr finns detta hyckleri även i de partier som betraktar sig som konservativa, de är så påverkade av den socialdemokrati vilken präglat vårt samhälle i så många år.

Ta tex kampen mot IS för 5-6 år sedan. De kristna från MÖ stod så gott som ensamma .



Var vi tio svenskar med här bland 10.000 demonstranter så ljuger jag inte. Man fick skämmas som svensk och likadant har det sett ut på andra demonstrationer jag har varit på! Det är därför det nästan blir larvigt att se detta hycklande BLM ut och spatsera i vårt land.


Här kan du se hur vänstern går ut i mängder under en vansinnig paroll men den säger ju en hel del om den standard de har på sina tankar idag.


Det här är årets och kanske historiens värsta bild.En polis som gråter och faller i BLM -aktivistens armar. Sen går hon ner på knä för dem under deras jubel. Denne polis visar hur den svenska skolan har fostrat henne.Rätt värdegrund , säger de frälsta! Så ser det ut på de svenska universiteten och högskolorna också. Det går idag att rada upp professorer med rätt värdegrund. De ser till att tysta all fri debatt.

Samhället har på detta sätt,  dit tillhör både tidningar och radio-tv  arsenalen av propagandaverktyg, lagt ett filter över hela vårt samhälle.

Liknelsen med gamla östblocket är inte helt fel.

Totalitärt light-system!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate