söndag, november 08, 2020

Att skriva på Twitter är ibland svårt!

 I Sverige används drev i media, alla ska med! Än är det statyer, kön, meetoo eller som nu Trump. Du måste stå på


d
I Sverige används drev i media, alla ska med! Än är det statyer, kön, meetoo eller som nu Trump. Du måste stå på den goda sidan och vräka ur dig. Att tänka själv och kritiskt granska vår samtid "orkar" man inte. MobbingI Sverige används drev i media, alla ska med! Än är det statyer, kön, meetoo eller som nu Trump. Du måste stå på den goda sidan och vräka ur dig. Att tänka själv och kritiskt granska vår samtid "orkar" man inte. Mobbingmentalitet kallar jag detta beteende.men

talitet kallar jag detta beteende.en goda sidan och vräka ur dig. Att tänka själv och kritiskt granska vår samt

Kan konstatera att Biden i sitt tal inte är nedlåtande som svensk media. Han säger att alla är amerikanare. Ordet försoning används men Bidens svans av blm-afa måste han skaka av sig för trovärdighetens skull. Plundrare och pyromaner ska straffas.

Så hårt som de flesta politiker, massmedia osv idag går åt Trump vill nog glömma att ca 70 miljoner av USA:s väljare la sin röst på honom. Att dum förklara halva väljarkåren är inte bara dumt det är oklokt. Var finns den seriösa diskussionen om de fyra år som gått?

Ska USA återgå till att föda Palestina med en massa pengar återigen? Ska de också behöva betala NATO mer än de andra medlemmarna? Samma fråga om summorna till FN? Frågorna hopar sig!


USA återgår till Parisavtalet. Många miljoner arbetare blir åter arbetslösa. Kommer Biden att bry sig? Demokraterna har ju sedan en del år släppt arbetarklassen. Hur blir Kina politiken? Blir det några fler fredsframgångar i mö? Frågorna hopar sig nu.

d "orkar" man inte. Mobbingmentalitet kI Sverige används drev i media, alla ska med! Än är det statyer, kön, mDet sämsta med den nutida snabba nyhetsförmedlingen är att man vet inte vad som är sant eller falskt! Här på Twitter kommer det påståenden hela tiden om ditten o datten. Men vad ska man tro? Vem talar sanning? Detta gäller alla fr presidenter till Svensson!eetoo eller som nu Trump. Du måste stå på den goda sidan och vräka ur dig. Att tänka själv och kritiskt granska vår samtid "orkar" man inte. Mobbingmentalitet kallar jag detta beteende.allar jag detta beteende.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate