måndag, november 02, 2020

Jag är pessimist angående Sveriges framtid!

 Den förda politiken fortsätter och detta innebär att det blir ännu svårare att bekämpa kriminaliteten som likt USA växer sig fast i hela samhället.

De stora pengar knarkförsäljningen innebär placeras i andra verksamheter.Kriminella infiltrerar alla områden i vårt land.Då kommer också mutorna!

På samma sätt infiltrerar islamisterna också vårt samhälle med hjälp av våra välvilliga politiker.Dessa som aldrig "ser vad som kommer" framöver.

Dessa grupper av människorna från länder där klaner alltid har styrt och där rågången mellan brott och vanligt liv går in i varandra.

I varje stad eller ort där det har bildats stadsdelar med framförallt innevånare från andra länder ser vi också exakt samma problem vilka man kunde se i Malmö under 70-talet och framåt.

Sverige fyller sina häkten och fängelser med dessa individer. Utvisningarna är relativt få eftersom det har varit så lätt att bli svensk medborgare.

Våra politiker av skiftande färg har på ett märkligt sätt blivit vårt lands dögrävare och varit med att skapa den stora otryggheten.

Såg senast idag en undersökning i Farsta-skolorna där 49 % av flickorna i nian är rädda när de går ut på kvällen.

Skulle man fråga pensionärerna så skulle siffran bli ännu högre!

Men ta och läs den här bloggen som finns här och sätt dig sedan och tänk efter hur Sverige ska komma ur det här eländet, går det överhuvudtaget?

https://juliacaesar.blog/2020/11/01/kent-andersen-sverige-ett-okande-hot-mot-norges-sakerhet-och-valfard/#more-20114

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate