tisdag, oktober 06, 2020

Vänsterpartisterna lever högt uppe i de rosa molnen!

  "Vi tycker ju att alla ska vara välkomna i Malmö och ser inte ebo-lagstiftningen som det grundläggande problemet utan till exempel att vi har en nästintill obefintlig bostadspolitik, säger Emma-Lina Johansson (V)."

Jag har ju bott i Malmö 1978-2004 och såg ju hur staden genom politiken drogs ner i ett ekonomiskt moras.

Läget var så dåligt ett tag så det fanns inte pengar ens till våra löner utan staden tvingades låna i tyska banker. Efter detta kom staten till hjälp.Malmö får idag 5.7 miljarder i hjälp från framför allt Stockholm.

Socialdemokraterna har idag också sagt nej till inflyttning av migranter utan arbete och bostad.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/192-asylsokande-flyttade-till-malmo-trots-indraget-bidrag 

Vänsterpartiet är ju ett parti vilket bara bidrar till att förstöra Malmö och för den delen resten av Sverige ännu mer genom sin överbudspolitik.

Malmö dras med en arbetslöshet som överstiger övriga landet och det är framför allt invandrare som är utan jobb. Så var det redan när jag flyttade ner till staden som dessutom präglas av svartjobb inom så många yrken.

Stadens utbetalningar genom socialtjänsten de senaste 50 åren måste ju vara ett världsrekord som är svårslaget.

När jag bodde i Rosengård var 80% utan arbete av de 20.000 som då bodde där. 

Det finns ju många kvinnor inom vänsterpartiet idag men alla verkar vara stöpta i samma form. De pladdrar och önsketänker med alla sina känslor påkopplade. Jobbiga !

När jag var med i vänsterpartiet åren 1966-72 så var det en helt annan typ av kvinnor med.Sakliga utan känslosvall. Bra mycket bättre än nutidens hipsters!






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate